ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ιβάν Σαββίδης, ο αναμορφωτής του ΠΑΟΚ»

«Ιβάν Σαββίδης, ο αναμορφωτής του ΠΑΟΚ»

Ελβετική ιστοσελίδα κάνει μία αναδρομή στα πεπραγμένα του Ιβάν Σαββίδη στον Δικέφαλο

Στον Ιβάν Σαββίδη πιστώνουν οι Ελβετοί την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ που κορυφώθηκε την περασμένης σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ.

 

Η ιστοσελίδα «Neue Zürcher Zeitung» σημειώνει τον κομβικό ρόλο του επιχειρηματία στα κοινά του Δικεφάλου τον οποίο απάλλαξε από τα χρέη και τον έφερε σταδιακά στην κορυφή του ελληνικού πόδοσφαίρου.

 

Οι Ελβετοί επισημαίνουν και τις δραστηριότητές του εκτός ΠΑΟΚ με τις επιχειρηματικές του κινήσεις έξω από τον χώρο του ποδσφαίρου.

 

Αναλυτικά το κείμενο:

 

«Η Θεσσαλονίκη ήταν σε κατάσταση... εκτάκτου ανάγκης. Για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, το πιο ισχυρό κλαμπ του Βορρά, κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μετά από λίγο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και το Κύπελλο, κόντρα στην ΑΕΚ.

 

Η κατάκτηση του νταμπλ, έκανε την περσινή σεζόν, την πιο πετυχημένη στην ιστορία της ομάδας και ήταν ίσως για πολλούς, η καλύτερη χρονιά στη ζωή τους!.

 

Πίσω από αυτή την επιτυχία, είναι οι παίκτες και ο προπονητής, αλλά πάνω από όλους, ο Ιβάν Σαββίδης. Από τη στιγμή που ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και τον έσωσε από τα χρέη, τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και την πόλη.

 

Επειδή, ο Ιβάν Σαββίδης έχει επενδύσει πολλά χρήματα στο κλαμπ και έχει κάνει πολύ ακριβές μεταγραφές. Την ίδια ώρα, το πιο γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, το "Μακεδονία Παλάς", η "Σουρωτή" και πολλές άλλες επιχειρήσεις, είναι στα χέρια του. Ο Σαββίδης είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος και πιο σημαντικός επενδυτής της Θεσσαλονίκης».

X