ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ηταν στραβό το κλήμα το έφαγε κι ο γάιδαρος...

Ηταν στραβό το κλήμα το έφαγε κι ο γάιδαρος...

Ο φίλαθλος του Ηρακλή παρότι στο κεφάλι του απ’ όσα βλέπει και ακούει πάει η απελπισία να κουρνιάσει, αυτός περιμένει και ελπίζει.

Το είπαν οι Λατίνοι και παίδεψαν όλους εμάς τους… αρχαίους στο γυμνάσιο μ΄ εκείνο το «dum spiro spero. Οσο ζω ελπίζω ελληνιστί. Βέβαια υπάρχει και το νεότερο, «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», αλλά σε πλήρη αντίθεση με το προηγούμενο. Και πράγματι. Οσο ζεις ελπίζεις, διότι έτσι κι αρχίσεις να βλέπεις τις ρίζες των ραδικιών μάλλον η ελπίδα σε έχει εγκαταλείψει.

 

Ο φίλαθλος του Ηρακλή παρότι στο κεφάλι του απ’ όσα βλέπει και ακούει πάει η απελπισία να κουρνιάσει, αυτός περιμένει, αγνοώντας τους πάντες και φυσικά ελπίζει. Ελπίζει γιατί υπάρχει το μπάσκετ που εξυψώνει τον εγωισμό του και το βόλεϊ που τον κάνει να παραληρεί. Αντε εσύ να του πεις τώρα πως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πράματα και θάματα.

 

Και εκτός αυτού όπως ήρθαν τα πράγματα «ήταν στραβό το κλήμα» που λένε «το έφαγε κι ο γάιδαρος »... Τι έγινε; Διαβάζουν λοιπόν το προχθεσινό ανακοινωθέν του Τόμι και απορούν γι αυτά που «αποκαλύπτει»: «Κατά την διάρκεια της συνάντησης μου με τους αρμόδιους φορείς της οικογένειας του Ηρακλή συζητήσαμε τις δύο πιθανές λύσεις σωτηρίας για την ομάδα μας. H περίπτωση της ομάδας της Τρίγλιας αποκλείστηκε ευθύς εξαρχής από το ιδρυτικό σωματείο καθώς επίσης και από Γυμναστικό σύλλογο μέσω των εκπροσώπων τους. Mοναδικό θέμα προς συζήτηση ήτανε η σύμπραξη όλων για την επίτευξη της αγοράς ΑΦΜ ομάδας SL1.

 

Μετά από πιέσεις, κόπους και συχνά χλευασμό από συγκεκριμένους ανθρώπους, κατάφερα από την πλευρά μου να φτάσω το επίπεδο των διαπραγματεύσεων με την άλλη ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο έτσι ώστε του χρόνου η ομάδα μας να αγωνίζεται στην SL 1.» Από την άλλη όμως, μαθαίνουν πως «στην ευρεία σύσκεψη των φορέων του Συλλόγου ετέθησαν όλα τα σενάρια για την εταιρική και αγωνιστική συνέχεια της ομάδας και προκρίθηκε αυτό της συνεργασίας με τον ΠΟ Νέας Τρίγλιας και της συμμετοχής του Ηρακλή στη Football League, με εταιρικό και αγωνιστικό όχημα το συγκεκριμένο σωματείο». Και χθες καπάκι να σου ο πρόεδρος της Τρίγλιας ο Στράτος Ευγενίου βγάζοντας μια περιποιημένη ανακοίνωση αλά Μπέου ανέτρεψε τα παραπάνω δεδομένα και ούτε λίγο, ούτε πολύ διαψεύδει τα όσα ισχυρίζονται τόσο ο ιδρυτικός, όσο και ο Γ.Σ.

 

Μετά από αυτό οι φίλαθλοι αποτρελάθηκαν πλέον και άντε εσύ τώρα να τους πεις να ηρεμήσουν και κάντε υπομονή να δούμε τι συμβαίνει, διότι άντε ο Μπέος αλλά όχι ρε παιδιά και ο Ευγενίου. Θα έχουν άδικο. Οχι βέβαια. Αλήθεια αυτά που συμβαίνουν στον Ηρακλή ξεπέρασαν κάθε πρόθεση συγκατάβασης πλέον. Φυσικά από εδώ και πέρα οι ισορροπίες αλλάζουν, εκτός κι αν υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο όλο αφήγημα.

 

Η διάψευση του της Τρίγλιας σίγουρα ανατρέπει τους σχεδιασμούς των «αντιπάλων» του Τομ Παπαδόπουλου και ο σκεπτικισμός ήδη διακατέχει τις τάξεις τους. Φυσικό επόμενο λοιπόν η κυανόλευκη οικογένεια να βιώσει καταστάσεις απρόβλεπτες γιατί πια δεν μπορεί ο κάθε μπάρμπας και η κάθε... τσούσκα να παίζει με τον Ηρακλή και την ιστορία του.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X