ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ήταν σοβαρός ο ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση

Ήταν σοβαρός ο ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση

Σοβαρός και ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει τον Ηρακλή με 3-0 και να προκριθεί στην τετράδα του πρωταθλήματος.

 

Ο ΠΑΟΚ έκανε σωστά τα… βασικά και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Κλάπβαϊκ και το… σέρβις του επικράτησε εύκολα του Ηρακλή.

 

Η ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ αντέδρασε σωστά μετά την ήττα στη Μίκρα και έκανε το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου της απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε για την υπέρβαση.

 

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο πρώτο σετ από την αρχή και με όπλο το σέρβις των Κλάπβάικ και Σαφράνοβιτς αλλά και το μπλοκ έφτασε στην κατάκτησή του με 25-16.

 

Το δεύτερο σετ ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικό. Ο Ηρακλής προηγήθηκε μέχρι και με 7-10 αλλά το σέρβις του Κλάπβαϊκ έφερε άμεσα το παιχνίδι στα ίσια με 10-10.

 

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος και την κούραση του Ποπόφ προηγήθηκε με 23-17 και έμοιαζε εύκολη η κατάκτηση και του δεύτερου σετ. Δεν ήταν, όμως…

 

Με ένα εντυπωσιακό σερί 6-0 με το εκπληκτικό σέρβις του Ντα Ρόσα, ο Ηρακλής ισοφάρισε σε 23-23. Ο ΠΑΟΚ βρήκε σε εκείνη το σημείο την ψυχραιμία του, πήρε σαν δώρο το χαμένο σέρβις του Ντα Ρόσα και με έναν ακόμα πόντο του Μουαγκουτούτια έκανε το 2-0 με 25-23.

 

Μετά τα μισά του τρίτου σετ ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και συνάμα ανέβασε και τη διαφορά υπέρ του. Έτσι χωρίς να πιεστεί έφτασε και στο 3-0 με 25- και την πρόκριση.

 

Περισσότερα σε λίγο

X