ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο Ερέρα έφυγε για καταστάσεις που δεν του άρεσαν» (aud)

«Ο Ερέρα έφυγε για καταστάσεις που δεν του άρεσαν» (aud)

Ο Λίτο Χιμένεθ μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Πάκο Ερέρα και τους λόγους που έφυγε από τον Αρη

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για τη συνέντευξη που πήρε από τον Ισπανό τεχνικό, και μετέφερε τους λόγους για τους οποίους έφυγε ο Ερέρα από τον Άρη ενώ ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν υπάρχδει καμία οικονομική εκκρεμότητα μεταξύ των δύοπ πλευρών.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το τι του είπε ο Ερέρα: «Μου είπε ότι δεν ήταν ευτυχισμένος στη Θεσσαλονίκη. Υπήρχαν διάφορες καταστάσεις, έχασαν στα τρία παιχνίδια με μεγάλες ομάδες και υπήρχε μια οικονομική εκκρεμότητα. Ήταν χαρούμενος με τη στήριξη του κόσμου προς την ομάδα, όμως, υπήρχαν αυτά τα προβλήματα που ανέφερε. Ήταν πολύ ευτυχισμένος με τον τρόπο που δούλευε στην ομάδα, όχι όμως με άλλες καταστάσεις».

 

Για την ανάρτηση στο twitter, την οποία αργότερα κατέβασε: «Είναι αλήθεια αυτό που έγραψα στο twitter. Το κατέβασα για να μην δημιουργήσω πρόβλημα στον Ερέρα και για να μη δημιουργηθεί η εντύπωση πως αποχώρησε από τον Άρη γι’ αυτό το πρόβλημα. Αποχώρησε για άλλους λόγους, για άλλες καταστάσεις, όχι για το οικονομικό θέμα. Πολύ σημαντική αιτία ήταν και τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Πλέον δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα του Αρη προς τον Ερέρα».

 

 

Θυμίζουμε ότι χθες Τρίτη (6/11) η ΠΑΕ Αρης απάντησε στον Λίτο Χιμένεθ διαψεύδοντας πως ο Πάκο Ερέρα είναι απλήρωτος.  

X