ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

DEAL: Συμφώνησε με ΟΠΑΠ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

DEAL: Συμφώνησε με ΟΠΑΠ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Σούπερ συμφωνία για την «πράσινη» ΚΑΕ που αλλάζει πλέον το όνομά της σε... Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Η τεράστια συμφωνία της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την Bwin δρομολόγησε εξελίξεις στη μπασκετική αγορά. Ο εξάστερος πλέον σύντομα θα έχει τη νέα επωνυμία: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

 

 

Η εν λόγω συμφωνία θα διαφημίσει τον ΟΠΑΠ σε όλη την Ευρώπη, μέσω των ταξιδιών που θα κάνει ο Παναθηναϊκός και ταυτόχρονα θα δώσει τεράστια οικονομική ενίσχυση στους «πράσινους», αφού θα είναι ο μεγαλύτερος χορηγός της ομάδας για τα επόμενα 2 έτη.


Η συμφωνία που θα αποφέρει τεράστια έσοδα στα ταμεία του Παναθηναϊκού είναι ιστορικής σημασίας καθώς είναι η πρώτη φορά που ο ΟΠΑΠ επιχειρεί να βάλει το όνομα του δίπλα σε κάποιο σύλλογο. Καθόλου τυχαία δεν είναι η ομάδα που επιλέγει. Πρόκειται για τον Παναθηναϊκό που κάθε σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές πορείες στην Ευρώπη.


Πριν από μερικό διάστημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχαν επαφές με στοιχηματικές εταιρίες, επιλέγοντας όμως τον ΟΠΑΠ που πληρούσε όλες τις απαιτήσεις που είχε ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού».


Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, ο Παναθηναϊκός έδωσε τη δική του απάντηση με μια το ίδιο μεγάλη συμφωνία με εκείνη που έκλεισαν οι «ερυθρόλευκοι» με τη Bwin και ταυτόχρονα άφησε στο παρελθόν την εποχή του… Panathinaikos Superfoods.

X