ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ιστορική «πρώτη» για τον Πανδραμαϊκό (pics)

Ιστορική «πρώτη» για τον Πανδραμαϊκό (pics)

Έπιασαν δουλειά στην ομάδα της Δράμας ενόψει της επιστροφής της μετά από δέκα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (24/7) στο γήπεδο Μυλοποτάμου ο Πανδραμαϊκός υπό τις οδηγίες του προπονητή Μπάμπη Καζεπίδη και του άμεσου συνεργάτη του Κώστα Χαλβατζή.

 

Μετά από δέκα χρόνια αναμονής (τελευταία παρουσία στη Δ' Εθνική τη σεζόν 2008-09) η ιστορική ομάδα της Δράμας επιστρέφει και πάλι στις εθνικές κατηγορίες με στόχο μια καλή πορεία, η οποία θα συνοδεύεται με καλό ποδοσφαιρικό θέαμα.

 

«Ξεκινάει μια νέα χρονιά για τον Πανδραμαϊκό μετά από αρκετά χρόνια η ομάδα μετέχει και πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Νομίζω ότι είναι μια χρονιά η οποία πρέπει να δώσουμε πολλά γιατί έχουν γίνει πάρα πολύ καλές κινήσεις από τη διοίκηση και θέλουμε να είμαστε μια ομάδα η οποία θα είναι άκρως ανταγωνιστική η οποία θα παίζει πρώτα από όλα καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να έχει μια πολύ καλή πορεία στην κατηγορία», δήλωσε στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης ο τεχνικός Μπάμπης Καζεπίδης.

 

Νέα μεταγραφικά αποκτήματα σε σχέση με πέρσι συνιστούν οι Αγγελος Βραμέντζαλης, Ραφαήλ Κελεσίδης, Κώστας Αχαλινόπουλος, Κώστας Διαμαντίδης, Μίλτος Βασιλειάδης, Βαγγέλης Παγκάκης και οι νεαροί Ηλίας Μουζενίτοφ και Παναγιώτης Τσελεμπής, οι οποίοι αποκτήθηκαν από τον Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου.

 

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

 

 

Από αριστερά οι Άγγελος Βραμέντζαλης, Μίλτος Βασιλειάδης, Παναγιώτης Τσελεμπής, Ραφαήλ Κελεσίδης, Ηλίας Μουζενίτοφ, Βαγγέλης Παγκάκης

 

Δεξιά ο προπονητής του Πανδραμαϊκού Μπάμπης Καζεπίδης και αριστερά ο συνεργάτης του Κώστας Χαλβατζής

 

 

 

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΤΖΕΚΗΣ

 

 

X