ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ιστορία που γράφεται στα δικαστήρια

Ιστορία που γράφεται στα δικαστήρια

Η συγκυρία για τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης (Ηρακλή, Αρη και Απόλλωνα), που περιμένουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, για να δουν που θα αγωνιστούν

Περίεργη από κάθε άποψη χρονιά και με το τέλος να παραμένει αμφίβολο, αν θα έχει ευτυχή ή όχι κατάληξη, είναι η φετινή για Ηρακλή, Αρη και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 

Ο Γηραιός των πολλών οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων κατάφερε -εν μέσω δοκιμασιών και... προσθαφαιρέσεων βαθμών- να παραμείνει -αγωνιστικά- στη Super League.

 

Από την άλλη, ο Αρης της Football League και του ακριβού ρόστερ, που -τελικά- η αστάθεια στην απόδοση και τα αποτελέσματα τον "καθήλωσαν" -αγωνιστικά- στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

 

Ο Απόλλων -από την πλευρά του- έχοντας διαγράψει εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα, καλύπτοντας μάλιστα το "χάντικαπ" της αφαίρεσης βαθμών στην υπόθεση Μένκα, άφησε δεύτερη τη Δόξα Δράμας.

 

Και, όμως, καμία ομάδα δεν γνωρίζει στα τέλη Μαϊου, σε ποια κατηγορία αγωνιστεί.

 

Και οι τρεις, κέρδισαν ή έχασαν… κάτι εντός γηπέδου. Κυανόλευκοι και Πόντιοι κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους (παραμονή και άνοδος αντίστοιχα), ενώ οι κιτρινόμαυροι απέτυχαν να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση.

 

Κοινό σημείο όλων ότι περιμένουν τις αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων, για να μάθουν, τελικά, πού θα αγωνιστούν.

 

Η Super League δεν δέχεται στις τάξεις της τον Ηρακλή, γεγονός που ελαχιστοποιεί τις ελπίδες του Αρη, ώστε να πετύχει δια της... πλαγίας το θαύμα. Τον τελευταίο λόγο έχει το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο.

 

Ο Απόλλων την Πέμπτη (25/5) θα παρουσιάσει τις θέσεις του (σ.σ.: για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Καρδίας) στο Πρωτοβάθμιο Όργανο της Ομοσπονδίας, ενώ η υπόθεση μπορεί και να καταλήξει στο Διαιτητικό. Στη γωνία περιμένει η Δόξα.

 

Καλώς ή κακώς, οι πρωταγωνιστές -το επόμενο χρονικό διάστημα- θα είναι οι νομικοί των εμπλεκόμενων πλευρών. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν και ο φίλαθλος κόσμος δεν μπορεί παρά να περιμένει και να πιστεύει στο καλύτερο δυνατό σενάριο για την ομάδα του.

X