ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Υστατη προσπάθεια Παπαδόπουλου για τον ΑΦΜ του Βόλου

Υστατη προσπάθεια Παπαδόπουλου για τον ΑΦΜ του Βόλου

Η επιτροπή παραγόντων του Ηρακλή επικοινώνησε με τον Τομ Παπαδόπουλο που υποσχέθηκε νέα προσέγγιση προς τον Αχιλλέα Μπέο

 

Συνεπέστατα στο ραντεβού που δόθηκε στη συνάντηση το βράδυ της Τετάρτης αποδείχθηκαν χθες τα μέλη της επιτροπής που συστήθηκε για εξεύρεση λύσης στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

Πέντε Ηρακληδείς παράγοντες βρέθηκαν το μεσημέρι στο Κατσάνειο και στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου όπως συμφωνήθηκε και εν συνεχεία υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τομ Παπαδόπουλο. Τα μέλη της επιτροπής ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο των κυανόλευκων να μάθουν τις προθέσεις του και εάν είναι διατεθειμένος να κάνει μία ακόμη, τελευταία, προσπάθεια για εξαγορά του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος. Ο κ. Παπαδόπουλος παρουσιάστηκε συγκινημένος τόσο από τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν αλλά και από την αναγνώριση των μελών ότι ο ίδιος κατέβαλε προσπάθειες και έβαλε αρκετά χρήματα για να βοηθήσει τον Ηρακλή.

 

«Θα κάνω μία ακόμη προσπάθεια για το ΑΦΜ του Βόλου, ξέρετε πολύ καλά ότι μεγάλος μου στόχος ήταν αυτός. Να αγωνιστεί ο Ηρακλής στη Super League 1. Θα μιλήσω ξανά με τον κ. Μπέο και αν είναι θετικός να κάνουμε ένα ραντεβού από κοντά. Μια ύστατη προσπάθεια. Βιώνω μία κατάσταση που δεν μου αρέσει το τελευταίο διάστημα, έχω γίνει ρεζίλι εδώ στη Φιλαδέλφεια με όσα λέγονται για μένα αλλά και με τις εκκρεμότητες που έχω αφήσει, τις οποίες όμως είναι δεδομένο ότι θα τακτοποιήσω» ήταν τα όσα είπε ο 63χρονος επιχειρηματίας στην τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε χθες το μεσημέρι.

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X