ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Είσαι λιοντάρι, το μισό Πρωτάθλημα είναι δικό σου»

«Είσαι λιοντάρι, το μισό Πρωτάθλημα είναι δικό σου»

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποθεώνουν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για τις επιδόσεις και την αυταπάρνησή του

Την απόλυτη αποθέωση γνωρίζει τις τελευταίες ώρες ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ειδικά μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Λαμία, από την εγκληματική ενέργεια του Μπαράλες και την απόφασή του να αγωνιστεί έως το τέλος της αναμέτρησης, παρά τους έντονους πόνους που αισθανόταν, με αποτέλεσμα να συμβάλει στην επίτευξη μίας ακόμη νίκης. Η οποία μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμη στη πορεία του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

 

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο του Δικεφάλου «τρελαίνει» τον κόσμο της ομάδας, δείχνει πως εκτός από επαγγελματίας είναι παθιασμένος με τον Δικέφαλο και αυτή η αυταπάρνησή του ανταμείβεται με μηνύματα αγάπης από δεκάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Τόσο στη καθημερινότητά του, τις τελευταίες ώρες όταν τον συνάντησαν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου και του ευχήθηκαν άμεση ανάρρωση από τον τραυματισμό του, όσο και στα σχόλια που εισέπραξε στα social media, η αγάπη που πήρε ήταν απίστευτη.

 

Ειδικά όταν αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες από τον τραυματισμό του στη Λαμία και το σχίσιμο που είχε στα πλευρά του σώματός του από τις τάπες του Μπαράλες, έγινε το «έλα να δείς». Αρκετοί από τους οπαδούς έγραψαν: «Είσαι λιοντάρι», κάποιοι άλλοι τον αποθέωναν: «Το μισό Πρωτάθλημα είναι δικό σου». Συγκινητικό ήταν το μήνυμα ενός φίλου του ΠΑΟΚ, ο οποίος του έγραψε το εξής: «Εχω δύο γιους που εκπαιδεύονται ως τερματοφύλακες εδώ και χρόνια. Θα ήθελα να σου μοιάσουν». Αυτά τα μηνύματα με αποδέκτη τον Πασχαλάκη, είναι ενδεικτικά από τα δεκάδες που εισέπραξε τις τελευταίες ώρες ο έμπειρος πορτιέρο του ΠΑΟΚ.

 

Και τα ενθαρρυντικά μηνύματα για τον Πασχαλάκη έρχονται και από το γεγονός πως δεν υπέστη κάταγμα, κατά συνέπεια με την θεραπεία που ακολουθεί από χθες, υπάρχουν ελπίδες για να προλάβει το ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Λάρισα. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρει όμως, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει, τη μεγάλη συμβολή του στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, την αυταπάρνηση που έδειξε και το πάθος που τον χαρακτηρίζει, ακόμη και όταν δεν μπορεί να κινηθεί όπως θέλει, ακόμη και όταν πονάει έντονα και αντέχει. Ο Πασχαλάκης είναι αυτή την στιγμή, ο καλύτερος σε επιδόσεις πορτιέρο του Πρωταθλήματος ενώ έχει κερδίσει με την αγωνιστική του συμπεριφορά, φίλους και αντιπάλους.

X