ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ισχυρότατη έκρηξη με πολλούς τραυματίες στο κέντρο του Παρισιού (pics)

Ισχυρότατη έκρηξη με πολλούς τραυματίες στο κέντρο του Παρισιού (pics)

Η έκρηξη σημειώθηκε σε φούρνο, στο ένατο διαμέρισμα στο Παρίσι – Αναφορές για πολλούς τραυματίες - Τεράστιες ζημιές σε ένα ολόκληρο τετράγωνο

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Παρίσι, γεγονός που προκάλεσε συναγερμό στις δυνάμεις σφαλείας. Η φωτιά ξέσπασε σε φούρνο στο 9ο διαμέρισμα εξαιτίας διαρροής υγραερίου, στη  Rue de Trevise και στη συνέχεια σημειώθηκε έκρηξη, ενώ με βάση τις πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον 20 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν κτίρια να καίγονται και ερείπια και συντρίμμια να έχουν καλύψει τον δρόμο, ενώ από την έκρηξη έσπασαν τζάμια στις προθήκες των γύρω καταστημάτων.  Το κατάστημα έχει καταστραφεί, ενώ άλλα κτίρια έχουν υποστεί ζημιές. Πηγές από τις δυνάμεις ασφαλείας θεωρούν την έκρηξη ως ατύχημα. 

 

Στο ισόγειο του φούρνου υπάρχουν ακόμη φλόγες, ενώ καταστροφές έχουν υποστεί και τα κοντινά οχήματα. 

 


Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν το σημείο και να αφήγουν τους γύρω δρόμους ελεύθερους για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.

 

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, που έχουν αποκλείσει τον δρόμο και ιδιαίτερα το σημείο της έκρηξης. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τους κατοίκους των διαμερισμάτων που βρίσκονται πάνω από το κατάστημα που σημειώθηκε η έκρηξη. Δείτε το σημείο που βρίσκεται ο φούρνος πριν και μετά την έκρηξη:

 

fournos_prin

 

france-fire04

 

france-fire02

 

france-fire01

 

protothema.gr

X