ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ηρθε ο Χαντί, περιμένει Λαμία για Βουό

Ηρθε ο Χαντί, περιμένει Λαμία για Βουό

Ο πρώην μέσος του ΟΦΗ αναμένεται να υπογράψει, εντός των επόμενων ωρών, ενώ οι «κίτρινοι» είναι stand by για τον Ιβοριανό

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται, από χθες το βράδυ, ο Αγγελος Χαντί, ο οποίος, εκτός απροόπτου, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους». Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν ότι η Λαμία θα λύσει το συμβόλαιο του Βουό, ώστε να ανηφορίσει με τη σειρά του και ο Ιβοριανός.

 

Δεδομένη μοιάζει η συνεργασία του Αρη με τον πρώην μέσο του ΟΦΗ, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα, πιθανότατα, θα ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της ένταξής του στο ρόστερ. Όπως έχει αναφερθεί, οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου. Και αν με τον Χαντί η υπόθεση έχει δρομολογηθεί, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα και με τον Ιβοριανό. Η στάση της Λαμίας, η οποία δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του, προκαλεί νευρικότητα στην Αλκμήνης, καθώς τα περιθώρια στενεύουν, όσο πλησιάζει στη λήξη της η μεταγραφική περίοδος. Εάν οι Φθιωτοί αφήσουν, άμεσα, ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, τότε τα υπόλοιπα μοιάζουν… εύκολα. Ωστόσο, μέχρι χθες, δεν είχαν αποσαφηνίσει τις διαθέσεις τους.

X