ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ηρθαμε με μόνο στόχο την άνοδο»

«Ηρθαμε με μόνο στόχο την άνοδο»

Για την επιστροφή του στον Ηρακλή και τους στόχους του μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Δημήτρης Στάμου

Η τρίτη επιστροφή του Δημήτρη Στάμου στον Ηρακλή είναι γεγονός, με τον 27χρονο αμυντικό να αποτελεί έναν εκ των έντεκα μέχρι στιγμής μεταγραφικών κινήσεων που έγιναν από τον Παύλο Μυροφορίδη.

 

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται και αυτός από την Τετάρτη στα Τρία-Πέντε Πηγάδια μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

 

«Επέστρεψα σε ένα γνώριμο περιβάλλον για μένα προσωπικά, ήθελα πολύ να γυρίσω στον Ηρακλή κάποια στιγμή. Πρέπει να πω ότι δεν πήραν πολύ χρόνο οι συζητήσεις με την ομάδα, ήταν και ο κ. Μυροφορίδης με τον οποίο υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και επήλθε γρήγορα η συμφωνία».

 

 -Ελπίζεις αυτή τη φορά η παρουσία σου να διαρκέσει περισσότερα χρόνια;

«Ναι, θέλω να πιστεύω ότι θα μείνω όσο περισσότερα χρόνια γίνεται. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, η ομάδα να μην περάσει ανάλογες καταστάσεις με τα προηγούμενα χρόνια και να έχει την πορεία που αξίζει».

 

Η δεύτερη επιστροφή του στην ομάδα, το 2014, σημαδεύτηκε με την άνοδο του Ηρακλή στη Super League. Πιστεύει ότι μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο και τη φετινή χρονιά ο δυναμικός αμυντικός;

«Ηρθαμε όλα τα παιδιά με ένα και μόνο στόχο, να ανεβάσουμε την ομάδα και πιστεύω θα το πετύχουμε. Μπορεί το νέο Πρωτάθλημα να είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό, όμως αν δει κάποιος το ρόστερ του Ηρακλή θα καταλάβει ότι είναι πολύ ποιοτικό.»

 

-Είναι δύσκολο με τόσες προσθήκες να βρείτε ομοιογένεια;

«Δε νομίζω ότι θα αργήσουμε πολύ να φτιάξουμε την ομάδα και να αποκτήσουμε ομοιογένεια γιατί οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας».

 

-Πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου;

«Ο κόσμος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Χρειαζόμαστε στήριξη και παρουσία και το τρίπτυχο διοίκηση-ομάδα και κόσμος πρέπει ναι είναι μαζί».

 

-Ποιες ομάδες θεωρείς ότι θα πρωταγωνιστήσουν φέτος;

«Είναι νωρίς να πούμε ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν, τα ρόστερ τους ακόμη φτιάχνονται. Θεωρητικά Τρίκαλα, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Δόξα και Κισσαμικός».

 

X