ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Ηρακλής συνεχίζει απτόητος και η ΕΠΟ στο θέμα Τάι τον χαβά της

Ο Ηρακλής συνεχίζει απτόητος και η ΕΠΟ στο θέμα Τάι τον χαβά της

Οι ενδείξεις πως ο Ηρακλής, σύμφωνα με το πλήθος των τερμάτων που επιτυγχάνει θα ακολουθήσει μια πορεία εξπρές προς τον τερματισμό

Οι ενδείξεις πως ο Ηρακλής, σύμφωνα με το πλήθος των τερμάτων που επιτυγχάνει θα ακολουθήσει μια πορεία εξπρές προς τον τερματισμό μακράν από τους υπολοίπους, εκτός του Αρη Παλαιοχωρίου, επιβεβαιώθηκαν μετά το εκκωφαντικό 4-0 επί του «αδύναμου» Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων.

 

Από την άλλη βέβαια η πρωτοπόρος ομάδα της Χαλκιδικής, κατόπιν της χθεσινής της νίκη (έστω και ισχνής) στην Έδεσσα εξακολουθεί να απολαμβάνει την πρωτιά με έναν μόνο βαθμό διαφορά από τον Ηρακλή.

 

Επιμένω αναφέροντας τη συγκεκριμένη αντιπαράθεση μεταξύ των δυο κορυφαίων ομάδων του 2ου ομίλου, μιας και ο αντίπαλος του Ηρακλή απέδειξε πως και αυτός διαθέτει όχι μόνο σύνολο ικανό να τον ακολουθεί στον φρενήρη καλπασμό του προ την κατάκτηση του τίτλου με προοπτική φυσικά τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου.

 

Δεν μπορώ επίσης να μην επισημάνω πως τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά εάν και εφόσον οι κυανόλευκοι είχαν κερδίσει ως όφειλαν την Καρίτσα, στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου, αφού ο Αρης Παλαιοχωρίου θα ήταν εκείνος που θα τους κυνηγούσε και όχι αυτοί. Με λίγα λόγια ο ανταγωνισμός των δυο θα είναι οπωσδήποτε τραχύς και κατά τα φαινόμενα θα επικρατήσει το γνωστό «όποιος αντέξει».

 

Ο Ηρακλής λοιπόν χθες στο «περπατητό» σχεδόν ισοπέδωσε τον φιλότιμο Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων με τρία γκολ του χαρισματικού, όπως αποδεικνύεται, Χρήστου Ρόβα και ένα του Βασίλη Παπαδόπουλου και τώρα μένει να επιβεβαιώσει την αποφασιστικότητά του και στο παιχνίδι της Τετάρτης στην Αριδαία με τον Αλμωπό.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας κατά την άποψή μου θα αποτελέσει το δείγμα όχι μόνο του ψυχισμού των παικτών αλλά και της αντίληψης μιας υποψίας κινδύνου, η οποία διαθέτει πλέον όνομα, όπως ανέφερα και πριν. Διότι χθες όπως και κάθε παιχνίδι του Αρη αποτελεί και αφορμή εντόνων διαμαρτυριών φιλοξενουμένων και γηπεδούχων, όπως χθες ο Εδεσσαϊκός του οποίου όχι μόνο του ακυρώθηκε κανονικό  γκολ, αλλά ο διαιτητής ανέχθηκε και το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων. 

 

Ο Σάκης Αναστασιάδης πάντως και ως όφειλε επισήμανε στις δηλώσεις του πως ναι μεν η σταθερότητα της ομάδας της Χαλκιδικής δεν τον εκπλήσσει, αλλά τον ενδιαφέρει περισσότερο το τι θα κάνει η δική του, η οποία πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς και όταν έρθει η ώρα θα μετρήσει τις δυνάμεις της ακόμη και μέσα στο Παλαιοχώρι. Φυσικά τόνισε το αυτονόητο της νίκης στην Αριδαία.

 

Και μεταξύ μας πώς να γινόταν διαφορετικά. Μίλησε και για τον Τάι, που τον περιμένει πως και πώς. Όμως το δελτίο μάλλον δύσκολα να εκδοθεί από την ΕΠΟ έως την Τετάρτη, αφού οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι της Ομοσπονδίας επιμένοντας στο γράμμα του κανονισμού ζητούν από τους διοικούντες τον Ηρακλή να περάσουν τον γραφειοκρατικό λαβύρινθο της διαδικασίας που αφορά στα δικαιολογητικά της αδείας παραμονής στη χώρα μας του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή και ύστερα… βλέπουνε, διότι παρότι έχουν ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες, εντούτοις τα παλικάρια της ΕΠΟ άγνωστο πιο  από τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος (η κατά τον Ζουράρι ονομασία της γνωστής ευαίσθητης μεριάς των ανδρών) θα ξύνουν πριν μεριμνήσουν τα δέοντα για την έκδοση δελτίου στον Τάι.   

X