ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πρωταθλητισμό θα κάνουμε όχι αξιοπρεπή πορεία»

«Πρωταθλητισμό θα κάνουμε όχι αξιοπρεπή πορεία»

«Ο Ηρακλής οφείλει όπου κι αν είναι να πρωταγωνιστεί», σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5, ο Κώστας Στεφανής

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Στεφανής, ο οποίος επέστρεψε μετά από χρόνια στον Ηρακλή και τόνισε ότι όπου κι αν είναι η ομάδα οφείλει να πρωταγωνιστεί. 

 

«Όλοι μαζί θα κάνουμε μια νέα προσπάθεια για να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που ανήκει και κάποιοι τον οδήγησαν εκεί που είναι τώρα. Οι έμπειροι που είναι στην ομάδα όλοι ξέρουν τι εστί Ηρακλής και με τη στήριξη του κόσμου και της διοίκησης θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας».

 

Για την παρουσία του Τάσου Κατσαμπή: «Το πιο σημαντικό είναι ότι στην ομάδα υπάρχει ο κ. Κατσαμπής που είναι η σημαία του συλλόγου».

 

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Εμείς κοιτάμε να κάνουμε πρωταθλητισμό κι όχι αξιοπρεπή πορεία. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και οφείλει όπου κι αν είναι να πρωταγωνιστεί. Όλοι φέτος θα δώσουν και την ψυχή τους για το σύλλογο. Η εμπειρία παίζει ρόλο για να γίνεις οικογένεια. Αυτοί που είναι στην ομάδα είναι καλά παιδιά και αυτό θα παίξει ρόλο στα αποδυτήρια και πολύ σημαντικό που έχουμε προπονητή τον κ. Αναστασιάδη».

X