ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ηρακλής, η μόνη ομάδα για να κάνω αυτό που θέλω»

«Ηρακλής, η μόνη ομάδα για να κάνω αυτό που θέλω»

Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Παύλου Μυροφορίδη για τον Ηρακλή και ο απολογισμός του Τάσου Κατσαμπή.

«Γέφυρες» επιστροφής στον Ηρακλή έριξε ο Παύλος Μυροφορίδης με δηλώσεις του στην ΕΡΤ3, χαρακτηρίζοντας τον Ημίθεο ως τη μόνη ομάδα, στην οποία θα μπορούσε να πραγματοποιήσει αυτό που θέλει.

 

«Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι ίσως είναι η μοναδική ομάδα για να κάνω αυτό που εγώ θέλω. Αυτό που εγώ θέλω είναι να είμαι σε ένα γήπεδο, να κερδίζω και να μην μπορεί κανείς να μου βάλει τρικλοποδιά μέσα στην ομάδα. Ο Ηρακλής πρέπει να δηλώνει αυτόνομος, είναι αυτόνομος και πρέπει αυτό να το δείχνει στο γήπεδο, παλεύοντας κάθε στιγμή. Και αυτό είναι κάτι που μου ταιριάζει», δήλωσε ο Παύλος Μυροφορίδης, ενώ ερωτηθείς για το τι χρειάζεται η ομάδα τόνισε με νόημα: «Η συνταγή είναι γνωστή».

 

«Στρατιώτης του Ηρακλή»

 

Δηλώσεις στην ΕΡΤ3 παραχώρησε και ο Τάσος Κατσαμπής με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή. Ο βετεράνος άσος του Ημίθεου που φέτος εκτέλεσε χρέη γενικού αρχηγού, χαρακτήρισε άθλο την όλη φετινή παρουσία των «κυανολεύκων», ενώ δήλωσε «στρατιώτης του συλλόγου».

 

«Είναι άλλος ένας άθλος του Ηρακλή. Θέλει πολλές ώρες να το αναλύσουμε. Μπορείς να σκίσεις τα βιβλία της εκγύμνασης, της προετοιμασίας, των μεταγραφών, το πώς δημιουργήθηκε μια ομάδα, τι καταστάσεις υπήρχαν στα γήπεδα, στα αποδυτήρια... Με την αγάπη που υπάρχει, αυτή που αντλείς από τον κόσμο, σου δίνει δύναμη να τα βλέπεις πιο όμορφα τα πράγματα. Αυτή την ομορφιά και την αγάπη που εισπράττεις να τα βλέπεις στο υπάρχον ρόστερ και ό,τι υπάρχει σε σχέση με τον Ηρακλή. Αυτό θεωρώ ότι ήταν ένα από τα όπλα που μπορέσαμε και καταφέραμε αυτό το πράγμα. Οι ποδοσφαιριστές ήταν το νούμερο ένα, υπήρχε μια διοίκηση βετεράνων, άνθρωποι που βοήθησαν στο παρελθόν τον Ηρακλή. Υπήρχε ο ΓΣ, η Αυτόνομη που δήλωσε τη συμμετοχή της ομάδας...», δήλωσε, ενώ σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα χρονιά πρόσθεσε:

 

«Έχω δηλώσει ότι είμαι στρατιώτης του Ηρακλή όλα αυτά τα χρόνια. Αγαπάω αυτή την ομάδα και με τιμάει που συνεχίζω από αυτό το πόστο για να μεταφέρω κι εγώ την εμπειρία μου και ό,τι μπορώ ακόμα περισσότερο για να πάει αυτή η ομάδα ακόμα ψηλότερα».

X