ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ηρακλής: Ο λόγος που απάντησε αρνητικά ο Αχιλλέας Μπέος

Ηρακλής: Ο λόγος που απάντησε αρνητικά ο Αχιλλέας Μπέος

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος πλέον βρίσκεται σε δίλημμα για την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Ηρακλής, μετά την εξέλιξη που είχαν οι συζητήσεις του με τον κ. Μπέο.

Το πιθανότερο είναι να κόψει τον ομφάλιο λώρο που τον συνδέει με την ΠΑΕ και να επιστρέψει στις Η.Π.Α. αφήνοντας τον Ηρακλή στην τύχη του και έχοντας έναν πονοκέφαλο, τη διαχείριση των χρεών προς το δημόσιο, τα οποία τον βαρύνουν ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο.

 

Αυτή ήταν και η συμβουλή που του έδωσε ο δήμαρχος Βόλου κατά τη σημερινή συνάντηση που είχε μαζί του.

 

Γιατί όμως ναυάγησε το deal της πώλησης; Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το τίμημα προσδιορίστηκε στα 2 εκατ. ευρώ και θα καταβάλλονταν σε βάθος τριετίας.

 

Ο κ. Παπαδόπουλος όμως δεν έπεισε τον κ. Μπέο, μ’ αυτά που του είπε, ότι είναι ένας αγοραστής που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της καταβολής του τιμήματος.

 

Αυτός είναι και ο λόγος που προφασίστηκε τεχνικές δυσκολίες, όπως η μετοίκηση της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μην προχωρήσει το deal.

 

O κ. Παπαδόπουλος λοιπόν απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι προσεγγίζει εκτός της ελληνικής πραγματικότητας το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν πείθει ότι μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

X