ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ηρακλής: Και τώρα; Όλα στον αέρα...

Ηρακλής: Και τώρα; Όλα στον αέρα...

Χωρίς έτοιμο plan B η διοίκηση Παπαδόπουλου

Η σημαντική συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπεο για τον Α.Φ.Μ. του Ν.Π.Σ. Βόλου δεν έβγαλε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ν’ αλλάξουν τα δεδομένα σ’ αυτή την περίπτωση; Εξαιρετικά δύσκολο ως απίθανο. Και τώρα; Τι; Ο Ηρακλής είναι… στον αέρα.

 


Το εφιαλτικό σενάριο της αρνητικής έκβασης της προσπάθειας παρουσίας στη Super League 1 μέσω Βόλου, εξελίσσεται σε πραγματικότητα. Και είναι εφιαλτικό γιατί στον Ηρακλή δεν βρήκαν εναλλακτικό πλάνο στη σχετική αναζήτηση των προηγούμενων ημερών. Μια άλλη ομάδα σε SL1 ή SL2 που να συζητά την προοπτική να δώσει τον Α.Φ.Μ. της στους «κυανόλευκους».

 

 

Στη Football League

 

 

Η διοίκηση Παπαδόπουλου δεν έχει εξωτερικεύσει τις σκέψεις της για το «αύριο» μετά τη χθεσινή αρνητική κατάληξη της υπόθεσης Ν.Π.Σ. Βόλου. Σύμφωνα με τα ισχύοντα ο Ηρακλής είναι στην τρίτη κατηγορία (Football League) διατηρώντας τα χρέη ακέραια και με πενιχρά έσοδα. Ήδη το σενάριο συμμετοχής του μ’ αυτά τα δεδομένα έχει απορριφθεί.

 

Σύμφωνα με κάποιες πηγές φέρεται να υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθεί ομάδα της ίδιας κατηγορίας να συζητήσει (με πολύ χαμηλότερο προφανώς τίμημα) να δεχθεί την αλλαγή Α.Φ.Μ.. Αν προχωρήσει ένα τέτοιο σενάριο, η παρουσία της ομάδας στη Football League δεν αλλάζει, αλλά απαλλάσσεται από τα χρέη. Αν και η αρνητική εξέλιξη ήρθε μόλις χθες για τη διοίκηση Παπαδόπουλου, η τοποθέτησή της με ενημέρωση προς τον κόσμο, κυρίως για το τι σκέφτεται και πως προδιαγράφει το «αύριο» της ομάδας, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη-απαιτητή.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (10/6)

 

X