ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η υπόθεση Βεργώνη και το χαμηλό μπάτζετ

Η υπόθεση Βεργώνη και το χαμηλό μπάτζετ

Η επιτροπή αδειοδότησης φαίνεται πως είχε ενημερωθεί για τις κινήσεις του πρώην παίκτη του Απόλλωνα

Οι λόγοι της μη αδειοδότησης της ΠΑΕ Απόλλων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, όμως πλην της περίπτωσης Τσεμπερίδη εκτιμάται ότι υπήρξε τουλάχιστον ακόμη μια υπόθεση που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να μην ανάψει το πράσινο φως από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.

 

Κι αυτή αφορά την ενημέρωση της ΕΠΟ τόσο για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής από τον Αλέξανδρο Βεργώνη όσο και της κατάσχεσης στην οποία έχει προχωρήσει η πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα (ο παίκτης πήρε 20.000 ευρώ από την εγγυητική, αλλά ζητά κι άλλα που αντιστοιχούν σε παλαιότερο συμβόλαιο). Η επιτροπή έχει ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση και εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έπαιξε ρόλο στην απόφαση για μη αδειοδότηση.

 

Ως προς το άνοιγμα που υπάρχει από τις δύο προηγούμενες σεζόν, στον Απόλλωνα περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις για τα τηλεοπτικά προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως το πλάνο αποπληρωμής. Τη συγκεκριμένη στιγμή ουδείς μπορεί να μιλήσει με σιγουριά, ούτε για τις υποχρεώσεις, ούτε όμως και για το μπάτζετ της νέας σεζόν, που λογικά δε θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα, λόγω και του περιορισμού στις μεταγραφές.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/7)

X