ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Υπόθεση Τζήλου: Μία βδομάδα προετοιμαζόταν η επίθεση

Υπόθεση Τζήλου: Μία βδομάδα προετοιμαζόταν η επίθεση

Ο 46χρονος που έχει διαφύγει στο εξωτερικό σχεδίασε την επίθεση στον Λαρισαίο διαιτητή μία εβδομάδα πριν την πραγματοποίησή της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την επίθεση στον Θανάση Τζήλο στις 19 του περασμένου Δεκεμβρίου έξω από το σπίτι του στην Λάρισα.

 

Οπως αποκαλύπτει το dikisports.blogspot.com, στο πόρισμα της προανάκρισης της Αστυνομίας αναφέρεται ότι ο 46χρονος φερόμενος ως δράστης Δ.Μ. που έχει διαφύγει στο εξωτερικό, επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Λάρισα τις πρωινές ώρες της 12ης Δεκεμβρίου. Δηλαδή, ακριβώς μία εβδομάδα πριν τον άγριο ξυλοδαρμό του διεθνούς ρέφερι.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεια που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ., ο Δ.Μ. ξεκίνησε το ταξίδι του στις 02:07 από το Νέο Φάληρο και έφτασε στην πόλη της Θεσσαλίας στις 05:39 και το απόγευμα της ίδιας ημέρας επέστρεψε στην Αττική.

 

Τελευταίο παιχνίδι του Θανάση Τζήλου πριν τον άγριο ξυλοδαρμό του ήταν αυτό της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό (1-1) στις 9 Δεκεμβρίου, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του και διατύπωσαν και καταγγελίες εις βάρος και της Ξάνθης.

 

 

 

X