ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι υποψήφιοι χορηγοί, ο νέος ενδιαφερόμενος  και η τρέλα του κόσμου

Οι υποψήφιοι χορηγοί, ο νέος ενδιαφερόμενος  και η τρέλα του κόσμου

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα ξεκαθαρίσει μια και καλή η κατάσταση στην ΚΑΕ Αρης είτε με δικαίωση είτε με απόλυτη απομυθοποίηση

Το τελευταίο διάστημα, οι πληροφορίες που αφορούν το διοικητικό και οικονομικό μέλλον της ΚΑΕ Αρης ισορροπούν μεταξύ μύθου και πραγματικότητας. Συγκεχυμένες πληροφορίες συνθέτουν ένα περίεργο σκηνικό με την πλευρά της ιδιοκτησίας να ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τους Τούρκους επιχειρηματίες κι έναν νέο ενδιαφερόμενο να είναι… καθ’ οδόν.

 

Με τον άλφα ή βήτα τρόπο, αυτή η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων δέκα ημερών. Σε ότι αφορά τους Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι – σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης ενδιαφέρονται να διαφημιστούν μέσω της ομάδας – οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες. Από την πλευρά των «κίτρινων» δεν προκύπτει η παραμικρή ουσιαστική εξέλιξη, ούτε επιβεβαιώνονται οι επίσημες τοποθετήσεις ανθρώπων που έχουν ρόλο επί της υπόθεσης, βάσει των οποίων θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη εντός των επόμενων ημερών. Ωστόσο, ο μεσάζοντας της υπόθεσης, Ηλίας Κολοβέτσιος, ισχυρίζεται στους λογαριασμούς του στα social media ότι η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό στάδιό της, καθώς επίσης και ότι μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

 

Την ίδια ώρα, πρόσωπα από την οικογένεια του Αρη, οι οποίοι υπήρξαν συνεργάτες του Νίκου Λάσκαρη αλλά διαχώρισαν τις θέσεις τους από τον νυν ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με ομογενή επιχειρηματία – ο οποίος δραστηριοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες και ήδη έχει αποκτήσει εμπορική συνεργασία με τους «κίτρινους» -  και σημειώνουν ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ. Σημειώνεται μάλιστα ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας θα είναι στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και θα στείλει γραπτή πρόταση ενδιαφέροντος.

 

Εν τέλει, μοναδικός τρόπος επιβεβαίωσης των πληροφοριών είναι η μετατροπής του σε πράξεις. Επί του παρόντος ο κάθε φίλαθλος του Αρη βομβαρδίζεται καθημερινά από ένα σωρό πληροφορίες των οποίων η υπόσταση «ελέγχεται» και μόνο επίσημες ανακοινώσεις θα (από)δείξουν τη σοβαρότητά τους.

 

X