ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Υπόκλιση στον κόσμο της Δόξας Δράμας

Υπόκλιση στον κόσμο της Δόξας Δράμας

Το χειροκρότημα των ποδοσφαιριστών, η μετακίνηση στην Αρτα και η ομάδα που δεν χάνει εκτός έδρας με τον Σπανό στον πάγκο

 

Πόσοι θα πήγαιναν στην Αρτα, αν η Δόξα διεκδικούσε την άνοδο;

 

Περισσότεροι από 150 φίλαθλοι των «μαυραετών» αψήφησαν τα χιλιόμετρα και την απόσταση. Βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, με συνέπεια οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος να απονείμουν τα εύσημα στους οπαδούς.

 

Αλλωστε, στην Αρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη η Δόξα δεν έπαιζε για την άνοδο, έπαιζε απλά για την είσοδο στην πρώτη 10άδα. Κάτι που σημαίνει ότι έχει αποδοχή ο σύλλογος. Οσο για τα αγωνιστικά; «Το ζητούμενο είναι το γκολ», έλεγε και χθες ο Σπανός.

 

Στα τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια με τον Σπανό στον πάγκο η Δόξα δεν έχασε. Πήρε ισάριθμες ισοπαλίες. Οι τρεις εξ αυτών ήταν, πάντως, χωρίς γκολ.

 

Πλέον, η Δόξα μεταβαίνει στη Σπάρτη. Πάλι μακριά από τη Δράμα. «Εχουμε 3-4 επιστροφές. Θα κατέβουμε σε όλα τα παιχνίδια», δήλωσε χθες στο «Ράδιο Ψίθυροι» της Δράμας, ο Δημήτρης Χατζάκος, γενικός αρχηγός της Σπάρτης.

 

Για τη Δόξα είναι ευκαιρία κατάκτησης ενός διπλού για την προσπάθεια εισόδου στη Super League 2. Στο μεταξύ, στο χθεσινό συμβούλιο της Λίγκας ο Ανδρέας Οταπασίδης εκπροσώπησε την ΠΑΕ.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X