ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η υπέρβαση θα γίνει για τη… γραμμή κρούσης

Η υπέρβαση θα γίνει για τη… γραμμή κρούσης

Η πρόταση στον Κρίστιαν Λόπεζ έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του Άρη για τον βασικό φορ - Τι ισχύει με Μαρτίνες

Εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, στον Άρη σημειώνουν ότι η απόκτηση βασικού φορ θα αποτελέσει και την τελευταία μεταγραφική κίνηση. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως. Μπορεί ο παίκτης που βρίσκεται στο μυαλό του Πάκο Ερέρα να είναι δεσμευμένος, μπορεί όμως και να χρειάζεται χρόνο για να πειστεί ώστε να έρθει στην Ελλάδα.

 

Δύο πράγματα δεν αμφισβητούνται. Πρώτον: Οι «κίτρινοι» έχουν αποφασίσει ότι θα προχωρήσουν σε (οικονομική) υπέρβαση για τον παίκτη που θα έχει αυτόν τον ρόλο. Προς αυτήν την κατεύθυνση έκαναν δελεαστική πρόταση στον Κριστιάν Λόπεζ αλλά μεταξύ του ποσού που πρόσφεραν στον Ισπανό επιθετικό και της απαίτησης του μισού εκατομμυρίου ευρώ που πρότεινε ο Άρης, διαπιστώθηκε οικονομική διαφορά. Ως εκ τούτου, ο Πάκο Ερέρα θα περιμένει, θα ελπίζει ότι ο συμπατριώτης του δεν θα βρει στην αγορά αυτό το ποσό, παράλληλα όμως διαπραγματεύεται και με άλλους παίκτες σε συνεργασία ασφαλώς με τον αθλητικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

 

Χθεσινές πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν επίσης ότι υπάρχει μια σκέψη να… βγει από το ψυγείο και η περίπτωση του Νικολάς Μαρτίνες. Αυτή η ιστορία άρχισε πριν από τουλάχιστον δύο μήνες, ο Άρης συζήτησε με τον Αργεντίνο αλλά όσο αυτός δεν βρίσκει φόρμουλα διαζυγίου με τον Ολυμπιακό, οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να κάνουν πολλά. Γι’ αυτόν τον λόγο αποτάθηκαν και σε άλλες περιπτώσεις, έχοντας και επί τούτου προαποφασίσει ότι θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (15/7)

X