ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Υπάρχουν διαιτησίες που δυσκολεύουν την προσπάθεια του Άρη»

«Υπάρχουν διαιτησίες που δυσκολεύουν την προσπάθεια του Άρη»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Μπάμπης Μουστακίδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και μίλησε για την φετινή προσπάθεια της ομάδας

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Μπάμπης Μουστακίδης και μίλησε για την Football League, τον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό και την γενικότερη εικόνα του Άρη.

 

αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό:

 

«Εύκολο παιχνίδι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Θα γίνει εύκολο μόνο μέσα από την απόδοση του Άρη. Το αυριανό θα το χαρακτήριζα παιχνίδι παγίδα. Ο Πανσερραϊκός παραδοσιακά με τον Άρη παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστικός ενώ ο Άρης μετά την διακοπή ψάχνει ακόμα να βρει την συνοχή του κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.»

 

Για την αγωνιστική καμπή του Άρη:

 

«Ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάποια στιγμή δεν γίνεται σε όλη την διάρκεια της σεζόν να παρουσιάζεσαι αποτελεσματικός. Πιστεύω απλά πως έχασε την ενέργεια που έβγαζε στα πρώτα παιχνίδια που φυσικά αυτό είναι κάτι που έρχεται και πάλι. Έδειξε πολύ καλό πρόσωπο με Βέροια και Σπάρτη. Πιστεύω πως θα μπορούσε να είχε πιο εύκολο έργο αν σκόραρε στα παιχνίδια του από το πρώτο ημίχρονο γιατί όσο περνάει η ώρα ο αντίπαλος οργανώνεται και σε δυσκολεύει στο επιθετικό κομμάτι.»

 

Για το αν ο Άρης έχει πρόβλημα στο να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες :

 

«Ο Άρης στα δικά μου μάτια δείχνει σαν ομάδα να έχει μεγάλη υπομονή. Δεν βλέπω να βιάζεται στο παιχνίδι της ακόμα και όταν δεν έχει σκοράρει και κυλάει ο χρόνος. Είναι μια ομάδα που ξέρει πως μπορεί μέχρι το τέλος να πάρει το αποτέλεσμα. Δείχνει μια ωριμότητα ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Απλά αν ο Άρης σκόραρε νωρίτερα με την ποιότητα την οποία διαθέτει θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα τα παιχνίδια»

 

Για τις χειμερινές προσθήκες:

«Κάθε τι καινούργιο χρειάζεται την προσαρμογή, σίγουρα όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται. Αμυντικά ο Άρης έχει αποδείξει πως την φετινή χρονιά είναι άψογος. Για τις δύο προσθήκες θα πω ότι μπορούν να βοηθήσουν θέλω να σταθώ κυρίως στον Χαντί που έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Μπορεί να βοηθήσει και τον έχει μεγάλη ανάγκη ο Άρης. Από εκεί και πέρα ο Μπαστακός έδειξε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσια προσόντα, θα μπορέσει με το ύψος του και με την ικανότητα του να δώσει κάποια γκολ που θα βοηθήσουν τον Άρη. Απλά ο Άρης πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού ώστε να καταφέρει να διαχειρίζεται καλύτερα τα παιχνίδια.»

 

Για την συνάντηση Καρυπίδη Γραμμένου και για την διαιτησία:

 

«Πιστεύω πως η κίνηση που έγινε δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού αλλά κίνηση ουσίας. Όσοι έχουμε παρακολουθήσει τον Άρη φέτος έχουμε διακρίνει διαιτησίες που θέλουν να δυσκολέψουν την προσπάθεια της ομάδας. Σε γενικές γραμμές η ομάδα δεν έχει πρόβλημα με την διαιτησία καθώς δεν είναι τα ίδια δικαιώματα και είναι πολύ πιο δυνατός σε σχέση με πέρσι. Ίσως όλα αυτά να γίνονται για να προστατευτεί η ομάδα στον δεύτερο γύρο που είναι και πιο ουσιώδης. Καλή κίνηση διότι δείχνει πως προστατεύεται ο Άρης αλλά αν η ομάδα αφοσιωθεί στα αγωνιστικά δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.»

 

Για την Β κατηγορία:

 

«Από πολύ νωρίς ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα τα οποία ίσως παίξουν τον ρόλο τους αργότερα. Σίγουρα είναι ωραίο πρωτάθλημα γιατί πέφτουν αρκετές ομάδες οπότε θα γίνει μάχη στην ουρά. Για τους 3 πρώτους οι ομάδες θα πάνε μέχρι τέλους για τις δύο θέσεις με ουσιαστικό προβάδισμα να έχει ο Άρης. Το προβάδισμα το έχει όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσει να παραμείνει η ομάδα προσηλωμένη και να προσέξει παιχνίδια όπως το αυριανό.»

X