ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΠΑΟΚ: Υπάρχει το ενδεχόμενο μεταγραφικής έκπληξης

ΠΑΟΚ: Υπάρχει το ενδεχόμενο μεταγραφικής έκπληξης

Εντονη φημολογία ότι ο Ιβάν δεν απομακρύνθηκε από την περίπτωση μιας εντυπωσιακής κίνησης για ενίσχυση του ρόστερ - Αρθρογραφεί ο Δ.Μπούζας

 

Από χθες οι πρωταθλητές επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει από τον προπονητή τους, με τον τελευταίο να συμπληρώνει τη λίστα των ποδοσφαιριστών που πρέπει να κατατεθεί στην ΟΥΕΦΑ για τα δύο παιχνίδια με τους πρωταθλητές Ολλανδίας. Η λίστα αυτή επιβάλλεται να υποβληθεί μέχρι σήμερα το βράδυ δίνοντας βέβαια το δικαίωμα δύο αλλαγών 24 ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα.

 

Οι μάχες με τον Αγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League όπως είναι φυσιολογικό αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επιτελών του Δικέφαλου χωρίς όμως αυτό να τους εμποδίζει από το να συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την περαιτέρω και αναγκαία όπως έχει χαρακτηριστεί απ΄τον Φερέιρα ενίσχυση του ρόστερ. Είναι αλήθεια πως αυτές οι προσπάθειες βρίσκονται σε διαρκή εξέλιξη, όχι απόλυτα ελεγχόμενη και ως εκ τούτου η διαρροή ονομάτων που γίνεται πάντοτε σε συνδυασμό με τις υποδείξεις του καθ’ ύλην αρμόδιου Πορτογάλου κόουτς. Σε ποιες θέσεις δηλαδή υπάρχουν κενά τα οποία πρέπει να καλυφθούν. Και όταν λέμε κενά αυτά αναφέρονται σε μια πληρότητα που θα πρέπει να καλύψει και τα αναγκαία ντουμπλαρίσματα που πιθανότατα θα πρέπει να υπάρξουν από τυχόν τραυματισμούς και ντεφορμαρίσματα.

 

Οι υποχρεώσεις της αγωνιστικής περιόδου είναι μεγάλες, πολύ σοβαρές και επιβάλλουν επαγρύπνηση και άμεση ετοιμότητα. Όχι μόνο για τις αναμενόμενες και φυσιολογικές εξελίξεις, αλλά και για τις απρόβλεπτες. Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε αυτή η «περαιτέρω ενίσχυση» να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Στην αγωνιώδη λοιπόν αναζήτησή τους οι επιτελείς των πρωταθλητών, όπως λέγεται, έχουν και μία δεύτερη αποστολή που τους έχει αναθέσει ο μεγαλομέτοχος και η οποία επικεντρώνεται στην οποιαδήποτε περίπτωση και ευκαιρία που θα αφορά μια μεταγραφική έκπληξη. Μια εντυπωσιακή δηλαδή κίνηση η οποία μάλιστα θα ήταν ευχής έργον να γίνει και πριν από τον αγώνα με τον Αγιαξ.

 

Στο απόλυτα ενημερωμένο ρεπορτάζ της Metrosport για όσα μεταγραφικά απασχολούν έντονα και πιεστικά τον Μάριο Μπράνκο, αναφέρονται συγκεκριμένα ονόματα (Μπλάνκο, Αλμπορνός) γύρω από τα οποία προφανώς κινείται αναπτύσσοντας μεγάλες ταχύτητες ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών, πάντοτε βέβαια βάσει εντολών και υποδείξεων του Πορτογάλου κόουτς. Είναι πολύ πιθανό η μπίλια να καθίσει σε κάποια ή σε κάποιο από αυτά τα ονόματα. Πιθανό όμως είναι και το ενδεχόμενο μιας μεταγραφικής έκπληξης, όπως ακιρβώς τη σκέπτεται και την επιθυμεί ο μεγαλομέτοχος. Υπάρχει έντονη φημολογία για ένα μεγάλο όνομα (στη λίστα βρίσκεται ακόμη και ο Κοεντράο), που θα δώσει μια πανηγυρική διάσταση και μια ισχυρή ψυχολογική ντόπα σε όλο τον «οργανισμό ΠΑΟΚ». Ο Ιβάν αυτό το συνηθίζει, το επαναλαμβάνει και το κυριότερο το απολαμβάνει τακτικά. Ίδωμεν.

 

* «Ο Ολυμπιακός όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» γράφουν οι ερυθρόλευκες φυλλάδες και υποστηρίζουν τα γνωστά φερέφωνα της ερυθρόλευκης προπαγάνδας αναφερόμενα στον αποκλεισμό της τσέχικης ομάδας. Το σκορ όπως ήταν επόμενο τους βοήθησε να αναπτύξουν και να πλασάρουν τις θεωρίες τους για μια υπερομάδα που μέχρι το 51΄ όμως ήταν η ίδια όπως και στο πρώτο της παιχνίδι (ένα καλό δεκάλεπτο και ύστερα παιδεμός και βασανισμός παικτών και θεατών). Χωρίς αυτό να συμβαίνει όμως και με τους αντοιπάλους τους, οι οποίοι επέστρεψαν μετά από το πρώτο ημίχρονο - αλήθεια από τι επηρέαστηκαν; – και άνοιξαν το μαγαζί με απίστευτες προσφορές δώρων! Επικεφαλής ο άσχετος γκολκίπερ, υπεύθυνος για τα τρία από τα τέσσερα κοροϊδίστικα γκολ, συνεργαζόμενος άψογα με τους αμυντικούς οι οποίοι θαρρείς και βρίσκονταν σε άλλο γήπεδο. Περιμένοιυμε τη συνέχεια άσχετα αν σε αυτή υπάρχουν τριτοκλασάτες ομάδες, όπως δηλαδή και η προχθεσινή τσέχικη αντίπαλος των ερυθρολεύκων.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (1/8)

X