ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Υπάρχει κι άλλος στόχος, που είχαμε ξεχάσει» (video)

«Υπάρχει κι άλλος στόχος, που είχαμε ξεχάσει» (video)

Ο Κώστας Γεωργιάδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του

 

Ικανοποιημένος για το επίπεδο προσπάθειας των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Κώστας Γεωργιάδης, που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου.

 

Στην τοποθέτησή του στάθηκε ιδιαίτερα στις χαμένες ευκαιρίες, αλλά και στο κίνητρο των παικτών του. «Επιστρέψαμε στις νίκες μετά από άτυχα αποτελέσματα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή. Είναι σημαντικό το ότι βρήκαμε κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μετά από άτυχα αποτελέσματα και βέβαια να καταλάβουμε ότι πέραν από το στόχο που δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε υπάρχει και ο μεγάλος στόχος του να διεκδικείς τη νίκη και αυτόν τον έχουμε ξεχάσει κάποιες αγωνιστικές.

 

Με αυτό το στόχο μπήκαμε στον αγώνα και καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο να φτάσουμε σε πολλές φάσεις εκτέλεσης. Φτάσαμε όμως στα τελευταία λεπτά και όταν το παιχνίδι είναι στο 1-0, παραμένει  ρευστό και δίνει ελπίδες στον αντίπαλο για να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Αν τελειώναμε τις φάσεις, θα είχε τελειώσει πιο νωρίς και το παιχνίδι», είπε, συμπληρώνοντας στο τέλος: «Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας, γιατί κρατούν ψηλά το αγωνιστικό τους επίπεδο και θα πρέπει να κλείσουμε με μια ακόμη νίκη απέναντι στον Καραϊσκάκη».

 

Δείτε το video 

 

X