ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι οιωνοί για... fast track νέα Τούμπα

Οι οιωνοί για... fast track νέα Τούμπα

Ποιοι είναι οι λόγοι οι οποίοι συνηγορούν στο ότι η Νέα Τούμπα θα είναι έτοιμη αρκετά γρήγορα

Δικαιολογημένα πιστεύουν πολλοί ότι μπορεί να καθυστερήσει η κατασκευή της νέας Τούμπας. Στην Ελλάδα ζούμε, έχουν δει πολλά τα ματάκια μας. Ωστόσο, στην περίπτωση του γηπέδου του ΠΑΟΚ υπάρχουν κάποια δεδομένα που δημιουργούν την ελπίδα ότι όλα θα τρέξουν πιο γρήγορα.

 

Καταρχήν, είναι εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση. Ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει τα 60-70 εκατ. ευρώ που απαιτούνται, επομένως δεν θα πρέπει να... ανακαλυφθεί κρατική πατέντα για να δοθεί ρευστό από το δημόσιο.

 

Επιπλέον, μιλάμε για μία έκταση που δεν μπορεί να γίνει οτιδήποτε άλλο. Εδώ και 60 χρόνια έχει ταυτιστεί με τον ΠΑΟΚ, χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της Τούμπας και το να γίνει το ίδιο και με τη νέα Τούμπα είναι η λογική εξέλιξη.

 

Ακόμη, ο ΠΑΟΚ έχει στο πλευρό του τόσο τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, όσο και τον περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα. Απόδειξη; Ότι έχουν συνυπογράψει την επιστολή του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ προς τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου και οι δύο.

 

Ώθηση υπάρχει για να "τρέξει" το θέμα γρήγορα, ωστόσο χρειάζεται και κάτι σημαντικό που σημείωσε στις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 χθες o  πρώην γραμματέας δημοσίων έργων, Στράτος Σιμόπουλος: "Αν κάποιος το παρακολουθεί στενά και όπου διαπιστώσει πρόβλημα το λύνει, τότε ναι μπορεί να γίνει. Εξαρτώνται από το ποιος είναι ο υπεύθυνος, το πώς θα το κυνηγήσει. Είναι θέμα κυβέρνησης, βούλησης και ικανότητας.

X