ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, θα παλέψουμε στο Κύπελλο»

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, θα παλέψουμε στο Κύπελλο»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού μετά την λήξη της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό

 

Στην προσπάθεια της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, τις αδυναμίες που είδε, στο πότε θα είναι έτοιμοι οι «κίτρινοι», στο αν θα γίνει άλλη μεταγραφή και το βαθύ ρόστερ που μπορεί να ανταποκριθεί σε δύο διοργανώσεις στάθηκε ο τεχνικός του Αρη, Δημήτρης Σπανός.

 

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Αρη μετά το τέλος του φιλικού:

 

 

Για το παιχνίδι:

 

"Η προσπάθεια μας ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε μία ομάδα λίγων ημερών και παίζαμε με μία ομάδα που την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει τα επίσημα παιχνίδια της. Αυτό όμως δεν έχει σημασία, παίξαμε για να πάρουμε το παιχνίδι και θέλαμε το αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους και τίποτε περισσότερο. Είμαι ευχαριστημένος, συνεχίζουμε την προσπάθεια και υπομονή μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. "

 

Για αδυναμίες της ομάδας:

 

"Είναι νωρίς να μπούμε σε αυτή την διαδικασία,  και σε άμυνα και σε επίθεση. Για αυτό τον λόγο γίνονται τα φιλικά για να διαπιστώσουμε τις αδυναμίες μας και να βελτιωνόμαστε. "

 

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Αρης:

 

"Το έχω ξαναπεί, η ομάδα 10 με 12 ημέρες πρι την πρεμιέρα θα είναι έτοιμη. "

 

"Στον Αρη ειναι δύσκολα  τα πράγματα ως προς το ότι ο προπονητής θα πρέπει να προσέχει τα πάντα. Ειναι μια μεγάλη ομαδα. Όλοι την σεβόμαστε, όλοι βλέπουμε το μεγαλείο της και ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες της. "

 

Για το κύπελλο:

 

"Όπως σε όλους τους θεσμούς μία ομάδα όπως ο Αρης  θα πρέπει να ανταποκρίνεται και εκεί. Εμείς έχουμε ως στοχο το πρωτάθλημα όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και για το κύπελλο. Είναι κάτι λογικό, καθως έχουμε ένα βαθύ ρόστερ το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί άριστα και στις δύο διοργανώσεις. "

 

Για μεταγραφές:

 

"Πρέπει να περιμένετε κάποια κίνηση. Όχι άμεσα, όμως κάτι θα γίνει. "

X