ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση αν δεν μπορέσει ο Γουλιέλμος»

«Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση αν δεν μπορέσει ο Γουλιέλμος»

Ο πρώην πρόεδρος του Αρη, Λευτέρης Αρβανίτης, πήρε τον λόγο και έκανε τη δική του πρόταση

Ο Λευτέρης Αρβανίτης πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και έβγαλε είδηση αφού αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα σε περίπτωση που δεν θα μπορέσει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Αρης, Δημήτρης Γουλιέλμος.


Μεταξύ άλλων όσα είπε:

 

«Άκουσα με προσοχή το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και πρέπει να πω κάποια πράγματα. Κάποια δεν τα γνωρίζει ή δεν του τα είπαν καλά. Το 2012 με 5.5 εκατομμύρια χρέη αναλάβαμε ως διοίκηση Πρωτοδικείου και τα κατεβάσαμε στα 3.2 που παραδώσαμε στον κ. Λάσκαρη.

 

Όσο για παρουσία της ΚΑΕ στα κοινά του μπάσκετ:

 

«Από το 2012 ως το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. Είμαι υποχρεωμένος να είμαι πάντα έτοιμος για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Όλοι θέλουμε το καλό του Αρη, δε βλέπω το λόγο να μέμφεστε όποιον ενδιαφέρεται για να βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή. Δηλώνω στον πρόεδρο του Α.Σ. στην επόμενη συνέλευση εγώ προσωπικά και η ομάδα που με βοηθά πάντα είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση δυσκολίας, να βοηθήσουμε ώστε να ανταπεξέλθει η ομάδα.

 

Υπάρχουν 10 άτομα ως δ.σ. και ως προσφορά με περιφερειακό ρόλο. Υπάρχει η εμπειρία των προηγούμενων ετών, που λύσαμε 8 μπαν χωρίς λεφτά, χωρίς μεγαλομέτοχο. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση εφόσον αδυνατεί να ανταπεξέλθει ο μεγαλομέτοχος. Ο ίδιος λέει ότι μπορεί, όμως πρέπει να μας δώσει κάποιες απαντήσεις.

 

Πρώτο και σημαντικότερο να οριστεί κάποια ημερομηνία για την άρση του μπαν που είναι το πιο σημαντικό από όλα. Στη συνέλευση της 22ας Ιουλίου να έχουμε το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ακούσαμε κάποια νούμερα, εγώ δεν τα εμπιστεύομαι, περιμένουμε τον Α.Σ. Αν όλα είναι καλά, προχωρούμε έτσι. Αν όχι, υπάρχει η λύση που πρότεινα.

 

Όταν ανέλαβε ο κ. Γουλιέλμος υπήρχε μία επιτροπή που έτρεχε την ομάδα. Ωστόσο, είχε ξεκινήσει μία διαδικασία από τον Α.Σ. την οποία ο ίδιος παρέκαμψε. Άρα ανέλαβε την ευθύνη μόνος του. Εγώ δε χρησιμοποίησα ποτέ ως δικαιολογία τα χρέη παρά το ότι δεν ήμουν μεγαλομέτοχος. Ο κ. Γουλιέλμος το έκανε και είναι ένα ατόπημα που δεν πρέπει να ξανακάνει».

 

X