ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οικονομική βάση και συμμετοχή

Οικονομική βάση και συμμετοχή

Αύριο το βράδυ ο Θεόδωρος Καράογλου έχει καλέσει σε συνάντηση παράγοντες της ομάδας

Κίνηση εξεύρεσης διοικητικής και οικονομικής λύσης στον Ηρακλή προετοιμάζεται τις τελευταίες ημέρες. Μετά τις συναντήσεις της προηγούμενης εβδομάδας στις οποίες έδωσαν το παρών ο Στάθης Καραντώνης-εκ μέρους του μεγαλομετόχου- και μέλη του Ιδρυτικού σωματείου αλλά επί της ουσίας δεν προέκυψε λύση και «χειροπιαστό» αποτέλεσμα, σειρά παίρνει ένας Ηρακληδέας βουλευτής και συγκεκριμένα ο Θεόδωρος Καράογλου.

 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε σε συνάντηση για αύριο το βράδυ γνωστούς φίλους-παράγοντες της ομάδας σε ξενοδοχείο στα δυτικά της πόλης, προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στο οικονομικό θέμα που έχει αντικειμενικά άμεση σχέση με το αγωνιστικό. Με την κατηγορία δηλαδή που θα αγωνίζεται ο Ηρακλής τη νέα χρονιά και κυρίως με τον ΑΦΜ που είναι απαραίτητο να παρθεί.

 

Ουσιαστικά αυτό που θα προσπαθήσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του στο εγχείρημα αυτό είναι να δημιουργηθεί μία οικονομική βάση για το συγκεκριμένο πλάνο. Κοινώς να συγκεντρωθούν τα πρόσωπα που έχουν τη διάθεση και πάνω από όλα την οικονομική δυνατότητα για την εξαγορά ενός ΑΦΜ. Πριν χαθούν οι όποιες διαθέσιμες περιπτώσεις υπάρχουν στην… πιάτσα.

 

Κάτι ανάλογο είχε πράξει ο κ. Καράογλου και τον Ιούνιο του 2017, καλοκαίρι που επίσης οι κυανόλευκοι αντιμετώπιζαν τεράστιο πρόβλημα. Οπως συμβαίνει φυσικά και φέτος, όπως συμβαίνει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων την τελευταία δεκαετία...

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X