ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οικονομική ασφυξία στην ΚΑΕ, εξελίξεις μόνο με… ρευστό

Οικονομική ασφυξία στην ΚΑΕ, εξελίξεις μόνο με… ρευστό

Διαπιστώθηκε εκ νέου η στασιμότητα στη χθεσινή συνάντηση και ζητήθηκαν άμεσα χρήματα για να αρθεί το αδιέξοδο

 

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από στασιμότητα. Το οικονομικό αδιέξοδο του Νίκου Λάσκαρη δεν μπορεί παρά να μην επηρεάσει και τον ιστορικό σύλλογο, αφού οι υποχρεώσεις δε σταματούν και ζητούνται άμεσα χρήματα.

 

Η πρόταση που είχε καταθέσει ο Λευτέρης Αρβανίτης, εκπροσωπώντας τους πέντε επιχειρηματίες, έχει παγώσει λόγω εγγυήσεων. Είναι λογικό να ζητούνται χρήματα ή τουλάχιστον χειροπιαστή ανταπόδοση, πλην της διάθεσης ενός μέρους των μετοχών. Είναι δεδομένο πως για να προχωρήσουν και οι μεταγραφές, αλλά και παράλληλα να πειστούν οι παίκτες που έχουν μείνει με συμβόλαιο να πειστούν πως δε θα χάσουν τα χρήματά τους. Μένει να φανεί αν ο Νίκος Λάσκαρης μπορέσει να αλλάξει το σκηνικό προς το καλύτερο και ενώ φεύγει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

 

Φυσικά, στο καθαρά αγωνιστικό πρέπει να βρεθεί άμεσα ρευστό για τις υποθέσεις των Καββαδά και Τσαϊρέλη. Δεδομένης αυτής της συνθήκης δεν αποκλείεται να υπάρχει άμεσα επαφή της διοίκησης, ώστε να βρεθεί τρόπος εγγυήσεων προς τους δυο παίκτες. Από εκεί και πέρα, πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο θέμα του Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Αρη σε προφορικό επίπεδο, αλλά υπάρχει σε εκκρεμότητα το ακριβές ποσό που θα συμφωνήσει ο 29χρονος γκαρντ.

 

Να σημειωθεί, πάντως, πως  σαν επιχείρημα για τα οικονομικά δεδομένα της νέας χρονιάς, τέθηκε και το διαπραγματευτικό… χαρτί των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αλλά είναι ένα ζήτημα που ακόμα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο, μας και το χειρίζεται ο ΕΣΑΚΕ. Στη διάρκεια της συζήτησης, παρενέβη τηλεφωνικά και ο Δημήτρης Παπακυριάκης, ο οποίος αναμένεται την άλλη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

 

Στο δια ταύτα, έγινε σαφές για ακόμη μια φορά από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης πως είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένο, να μπουν χρήματα στα ταμεία της ΚΑΕ. Αυτό βέβαια είναι μια υποχρέωση του μεγαλομετόχου, Νίκου Λάσκαρη,  ο οποίος γνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά δεν μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις. Τα πιο σημαντικά θέματα για τον Αρη παραμένουν οι Καββαδάς και ο Τσαϊρέλης, ενώ μένει να φανεί πότε θα ανακοινωθεί ο Αθηναίου. Ολα αυτά, όμως θέλουν πόρους και αυτοί δε φαίνεται να είναι διαθέσιμοι προσωρινά σύμφωνα και με αυτά που συζητήθηκαν (και) χθες.

X