ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οικονομικές λεπτομέρειες με σημασία

Οικονομικές λεπτομέρειες με σημασία

Το ποσό που προσέφερε η Χόφενχαιμ στον Σταφυλίδη ήταν περίπου ηγεμονικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Τώρα που κάθισε η σκόνη τα πρώτα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια. Το ποσό που προσέφερε η Χόφενχαιμ στον Σταφυλίδη ήταν περίπου ηγεμονικό για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Πάνω από 1.000.000 τον χρόνο καθαρά με πληρωμένη την εφορία. Όταν μιλάμε για αμυντικό ποδοσφαιριστή γίνεται αντιληπτό ότι τέτοια νούμερα είναι αξιοπρόσεκτα.

 

Όμως οι Γερμανοί δεν έμειναν εκεί. Του προσφέρουν και 6.000 ευρώ για κάθε βαθμό που θα κατακτά η Χόφενχαιμ στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι ο Σταφυλίδης θα παίρνει έξτρα 18.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά ακόμη πριμ που δίνουν έξτρα κίνητρο στον παίκτη να διακριθεί και να γίνει πλουσιότερος…

 

Το συμβόλαιο τα περιγράφει όλα αναλυτικά, με κάθε λεπτομέρεια περίπου σε 50 σελίδες- δηλαδή είναι συμβόλαιο μαμούθ! Την ίδια στιγμή όμως διαθέτει και ασφαλιστικές δικλείδες για την ομάδα σε κάθε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής για διαφορετικούς λόγους δεν καταφέρει να δείξει τι αξίζει. Είναι σαν να λέει, «παίξε και πάρτα»!

 

Πλέον είναι στο χέρι του Σταφυλίδη να παίξει… Πάντως μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρχε ομάδα που ήθελε να μπει σφήνα στην συμφωνία: η Φενέρμπαχτσε! Οι Τούρκοι του χτύπησαν την πόρτα, τον ήθελαν επίμονα και επανήλθαν παρά το γεγονός ότι είχε κλείσει στην Χοφενχάιμ. Λέγεται ότι ο τεχνικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσέ προσπάθησε να τον λυγίσει με άκρως δελεαστική προσφορά αλλά και η κατάσταση στην Τουρκία έπαιξε τον ρόλο της…

 

Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Ο Γιαννούλης θα έχει τον πρώτο λόγο μέχρι να επιστρέψει ο Βιειρίνια ενώ θεωρείται σίγουρο ότι θα αποκτηθεί παίκτης στην συγκεκριμένη θέση με διαφορετικά όμως κριτήρια και με άλλους οικονομικούς όρους.

 

Αυτό σημαίνει ότι η φετινή χρονιά θα είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον Γιαννούλη να αποδείξει ότι αξίζει να είναι βασικός.

 

Βέβαια αν συμβεί αυτό θα πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Άλλο τα μπασίματα του Βιειρίνια κι άλλο το στυλ παιχνιδιού του Γιαννούλη. Αλλά αυτό είναι θέμα του Λουτσέσκου…

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X