ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οικονομικά οφέλη από την πώληση Κουλούρη

Οικονομικά οφέλη από την πώληση Κουλούρη

Είναι ομολογουμένως αξιομνημόνευτο αυτό που συμβαίνει με τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος.

Προερχόμενος από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ και με εξαιρετική παρουσία σε όσες ομάδες αγωνίστηκε, ο Ευθύμης Κουλούρης οδεύει, όπως όλα δείχνουν, σε ένα ποιοτικότερο πρωτάθλημα σε σύγκριση με το ελληνικό και με πολλαπλά οφέλη για τον ίδιο και τον Δικέφαλο.

 

Είναι ομολογουμένως αξιομνημόνευτο αυτό που συμβαίνει με τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος.

 

Ο Κουλούρης που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων, συνέχισε με επιτυχία την καριέρα του στην Ανόρθωση, επέστρεψε στην Τούμπα και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο. Εκεί όπου έκανε “παπάδες”, πετυχαίνοντας 25 γκολ σε 35 επίσημα παιχνίδια.

 

Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην πώληση του Κουλούρη καθώς η Τουλούζ δίνει κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ σύν μπόνους για την επίτευξη στόχων με ποσοστό μεταπώλησης.

 

Ουσιαστικά, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ο ΠΑΟΚ θα έχει καταφέρει να παραχωρήσει ένα βασικό περιουσιακό του στοιχείο, που δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη ομάδα, εισπράττοντας ένα ποσό που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς όταν ξεκινούσε την καριέρα του. 

 

Η μεγάλη πρόκληση της καριέρας του

Σε ηλικία 23 ετών ο Ευθύμης Κουλούρης θα κληθεί να διαχειριστεί μία απίστευτη πρόκληση για την καριέρα του. Θα παίξει στο Γαλλικό Πρωτάθλημα, σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από το αντίστοιχο δικό μας και θέλει να πετύχει και για έναν επιπρόσθετο λόγο.

 

Ο ΠΑΟΚ που τον ανέδειξε, δεν τον εμπιστεύθηκε στην πρώτη του ομάδα. Αυτό, αναμφίβολα είναι θέμα συζήτησης. Έχει να αποδείξει πολλά, κυρίως για τον εαυτό του και να κάνει ένα άλμα που μπορεί να τον εκτοξεύσει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X