ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, πιστεύω ότι δεν θα χάσουμε»

«Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, πιστεύω ότι δεν θα χάσουμε»

Ο Γιάννης Κόντης στο Metropolis 95.5 για τις ιδιαιτερότητες που έχει για τον ίδιο η αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Άρη και έδωσε τις εκτιμήσεις του γι

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης της Δευτέρας (12/11) ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Άρη είναι ο Γιάννης Κόντης. Το νυν στέλεχος της «ελαφράς ταξιαρχίας» θήτευσε στο παρελθόν στους «κιτρινόμαυρους» και μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την προσεχή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη: «Όταν υπάρχει μια αλλαγή προπονητή, είναι καλό για την ομάδα που αλλάζει. Θέλουν οι ποδοσφαιριστές να δείξουν κάτι παραπάνω στον νέο προπονητή, ότι αξίζουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας. Εμείς δεν κοιτάμε με ποιον παίζουμε. Δείξαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ότι παίζουμε το παιχνίδι στα ίσια και μπαίνουμε για τη νίκη».

 

Για το ότι τίθεται ο ίδιος για πρώτη φορά αντίπαλος του Άρη: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Ήμουν για χρόνια στον Άρη. Θα ήμουν εκτός τόπου και χρόνου αν έλεγα ότι δεν είναι ένα ιδιαίτερο ματς. Είμαι στον Απόλλωνα τον τελευταίο μήνα, συντεταγμένος στην προσπάθειά του να σώσει την κατηγορία. Εννοείται πως θέλω τη νίκη του Απόλλωνα και πιστεύω πως, αν και είναι δύσκολο το ματς, τουλάχιστον δεν θα χάσουμε».

X