ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ιδανική λύση η συγχώνευση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων» (aud)

«Ιδανική λύση η συγχώνευση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων» (aud)

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του μπασκετικού Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του μπασκετικού Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος και μίλησε για τη λύση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή για να βγει από το αδιέξοδο και την πιθανότητα συγχώνευσης με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ενώ μίλησε και για το τμήμα μπάσκετ και την πιθανότητα να γίνει μια ΚΑΕ λαϊκής βάσης.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το αν μπορεί να συγχωνευτεί ο Ηρακλής με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «H μόνη βιώσιμη λύση για τον Ηρακλή είναι να παίξει με κάποιο άλλο ΑΦΜ. Από αυτούς που έχουμε μιλήσει η καλύτερη λύση είναι ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, φέρει το όνομα Ηρακλής, έχει το σήμα της ομάδας, έχει τα ίδια χρώματα, παίζει σε ένα καλό γήπεδο 4.000 θέσεων και μπορεί να επεκταθεί. Είναι μια καθαρή ομάδα με τίμιους ανθρώπους, έχει μέσα και Ηρακλειδείς. Εγώ έκανα την κίνηση για να μπω μπροστά για να βρεθούν κι άλλοι άνθρωποι. Εγώ μπορώ να βάλω κάποια χρήματα για να ανέβει η ομάδα από την Α1 στη Γ Εθνική, έπειτα πρέπει να μπουν και άλλα χρήματα ενώ φυσικά πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος».

 

Για το τμήμα μπάσκετ του Γηραιού: «Εγώ προτίθεμαι να μοιράσω τις μετοχές στον κόσμο, για καλύτερη διοίκηση της ομάδας όχι για οικονομική ενίσχυση. Δεν έχω σκοπό της ζωής μου να έχω πάντα το 51%, μπορεί να γίνονται κάθε ένα ή δύο χρόνια εκλογές και να αποφασίσει ο κόσμος ποιος θα είναι ο κατάλληλος για να ασκήσει διοίκηση. Θα βάλω μια τιμή σε κάθε μετοχή και όποιος θέλει αγοράζει. Ετσι μπορεί να γίνει μια ΚΑΕ λαϊκής βάσης, αυτό πρέπει να περάσει πρώτα από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη».

 

 

X