ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Είχε θέση σε αυτόν τον ΠΑΟΚ ο Κάτσε»

«Είχε θέση σε αυτόν τον ΠΑΟΚ ο Κάτσε»

Ο Νίκος Καγιούλης στο Metropolis 95.5 για τον δανεισμό του Αλβανού μέσου στη Λάρισα και την ανάγκη ενίσχυσης του ΠΑΟΚ.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ατζέντης του Έργκους Κάτσε, Νίκος Καγιούλης και αναφέρθηκε στη μετακίνηση του Αλβανού μέσου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον δανεισμό του Κάτσε: «Ο Κάτσε ετοιμάζεται για τη νέα του ομάδα. Σίγουρα κανείς παίκτης δεν είναι χαρούμενος όταν πηγαίνει δανεικός, όμως, είναι επαγγελματίας και θα κάνει σωστά τη δουλειά του όπως πρέπει. Έκανε προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής έδειξε ότι δεν τον έχει στα πλάνα του και έπρεπε να βρεθεί μια λύση για να μείνει ενεργός προκειμένου να μη χάσει τη θέση του και στην Εθνική Αλβανίας. Από τη στιγμή που δεν τον υπολόγιζε ο Φερέιρα, η πρώτη μας θέληση ήταν να είναι ενεργός ο παίκτης. Ήταν μια εξέλιξη φυσιολογικό επακόλουθο για ένα παίκτη που πρέπει να παίζει. Για μένα άξιζε να παίζει στον ΠΑΟΚ. Με το υπάχουν ρόστερ ο Κάτσε μπορούσε να παίξει. Ήταν θέμα ΠΑΟΚ και προπονητή, από εκεί και πέρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».

 

Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα επανέλθει, αν ενισχυθεί σε 1-2 θέσεις που θέλει ενίσχυση. Γνώμη μου είναι πως χρειάζεται ενίσχυση στα χαφ και στο επιθετικό κομμάτι. Αυτά όμως τα κρίνουν οι αρμόδιοι. Νομίζω ότι θέλει κάτι πιο εκτελεστικό στην επίθεση από Άκπομ και Σφιντέρσκι. Στη μεσαία γραμμή θέλει έναν αμυντικό στυλ Κάτσε».

X