ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μαρινάκης σε Θύρα 7: «Είχαμε την καλύτερη ομάδα, θα το πάρουμε...»

Μαρινάκης σε Θύρα 7: «Είχαμε την καλύτερη ομάδα, θα το πάρουμε...»

Ακόμα στον Πειραιά δεν μπορούν να χωνέψουν το γεγονός ότι έμειναν για δεύτερη σερί χρόνια άτιτλοι και ψάχνουν συνεχώς δικαιολογίες για τη γύμνια τους

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο συνέδριο της Θύρας 7 αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν, αλλά και στις κινήσεις που θα γίνουν για τη νέα σεζόν, ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στους τίτλους, αφού δυο διαδοχικές χρονιές είναι άτιτλος.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

"Ήταν μια χρονιά που είχαμε την καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα και ο κόσμος το αναγνώρισε με τη μαζική του παρουσία και το σωστό χειροκρότημα στους παίκτες και τον προπονητή μας. Θα θυμόμαστε για πάντα το ιστορικό βράδυ με τη Μίλαν! Από άποψη ονόματος του αντιπάλου και σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ήταν ομίλων, αλλά ουσιαστικά ήταν νοκ άουτ, ο αποκλεισμός της Μίλαν ήταν η ιστορικότερη πρόκριση μας".

 

Για την επόμενη σεζόν: "Του χρόνου θα κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη θέλουμε να προχωρήσουμε. Εμείς άλλωστε είμαστε η ομάδα που φέρνει τους περισσότερους βαθμούς στη χώρα μας".

 

Αναφορικά με τον Ερασιτέχνη: "Ο άθλος τους Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα συνεχιστεί. Είμαστε ο μόνος σύλλογος στην Ευρώπη που έχει καταφέρει τόσα κατορθώματα σε μια δεκαετία. Με ότι είναι απαραίτητο για την επιβίωση και την υγεία του Ερασιτέχνη θα συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Έχω δεσμευτεί και στο παρελθόν ότι με προσωπικά μου έξοδα θα φτιαχτεί ένα κολυμβητήριο για να στεγάσει τα τμήματα πόλο που κατακτούν ευρωπαϊκές κορυφές αλλά και την κολύμβηση και θα είναι ένα στολίδι του Πειραιά μας. Περιμένουμε να μας δοθεί ο χώρος".

X