ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ιατρικές εξετάσεις για Πασχαλάκη

Ιατρικές εξετάσεις για Πασχαλάκη

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δέχθηκε χτύπημα στο ματς με τη Σλόβαν και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητά του.

Ενα χτύπημα από τον προχθεσινό αγώνα, σε μία ανύποπτη φάση, υποχρεώνει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να υποβληθεί σε αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ή όχι, σοβαρό πρόβλημα.

 

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δέχθηκε χτύπημα από αντίπαλό του, στο πρόσωπο, πάνω από το δεξί μάτι, παρέμεινε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο για μερικά λεπτά, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

 

Οπως έλεγε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ζαλιζόταν από το χτύπημα, στη συνέχεια διαπίστωσε πως θα μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι, όπως και τελικά έγινε. Από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Πασχαλάκης, κυρίως θα διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο επιπρόσθετο πρόβλημα ή όχι.

 

Εφόσον οι εξετάσεις είναι καθαρές, τότε θα τεθεί στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

X