ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η... βόμβα για Απόλλωνα Πόντου και η απάντηση: «Δεν υπάρχει θέμα»

Η... βόμβα για Απόλλωνα Πόντου και η απάντηση: «Δεν υπάρχει θέμα»

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr πως ο Απόλλωνας κατέθεσε πλαστή ενημερότητα προκάλεσε αίσθηση αλλά και την απάντηση εκ μέρους του συλλόγου.

Το sdna.gr υποστήριξε σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, πως «με έγγραφο που απέστειλε η Γενική Διεύθυνση Εισφορών (ΕΦΚΑ) προς τους ποδοσφαιρικούς (και μη) εισαγγελείς ενημερώνει, η ενημερότητα που κατέθεσε το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Καλαμαριάς στις 29/8 είναι πλαστή».

 

Ανέφερε μάλιστα στο δημοσίευμα πως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ καλείται να εξετάσει την υπόθεση και να γνωμοδοτήσει επ’ αυτής και αν η ενημερότητα του προσφυγικού σωματείου είναι όντως πλαστή, τότε, σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας, ο σύλλογος κινδυνεύει με εξοντωτικό πρόστιμο και ακόμη με από ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα που πρόκειται να ξεκινήσει (το πιο ευνοϊκό σενάριο), μέχρι αποβολή στην κατώτερη κατηγορία (Football League).


Το metrosport.gr επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του συλλόγου για να ενημερωθεί περί του δημοσιεύματος και η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Έχει κατατεθεί κανονικά ασφαλιστική ενημερότητα έγκυρη και νόμιμη» ανέφεραν.

 

Μετά την απάντηση στο metrosport.gr, ο Απόλλων Πόντου εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ κατέθεσε φορολογική ενημερότητα (ΣΕΙΡΑ Γ 1752591), καθώς και ασφαλιστική ενημερότητα (αριθμός πρωτοκόλλου 467467), νόμιμες και σε ισχύ και ουδεμία σχέση έχει με κάθε είδους κατασκευές και πράξεις που δεν την αντιπροσωπεύουν ούτε ηθικά και ούτε είχε λόγο να προβεί στην διάπραξη παρόμοιου αδικήματος».

 

X