ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι ηλίθιοι, οι ανίκανοι και τα αδικημένα παιδιά του χάντμπολ

Οι ηλίθιοι, οι ανίκανοι και τα αδικημένα παιδιά του χάντμπολ

Γράφει για τον τελικό της ντροπής ο Γιώργος Καραγιάννης

Υπάρχει μια διπλή κουβέντα που μπορεί να γίνει σχετικά με τα όσα ντροπιαστικά και επικίνδυνα έγιναν στον τελικό του χάντμπολ. Μία περί καφρίλας και μία περί ανικανότητας…

 

Είναι τρομακτικό πως υπήρξαν ανεγκέφαλοι που επέλεξαν να πάνε ακόμα και σε έναν αγώνα χάντμπολ για να κάνουν επίδειξη του φανατισμού τους αλλά κυρίως της πλήρους αποκτήνωσής τους που δικαιώνει εν μέρει ακόμα και τον Κοντωνή και την πρόθεση επιστροφής του σκληρού ιδιώνυμου και της άμεσης ουσιαστικά φυλάκισης.

 

Είναι τρομακτικό που εμείς οι δημοσιογράφοι αναζητούμε ποιος κάφρισε περισσότερο στα… σημεία για να μην πλήξουμε τον πελάτη μας, είναι φυσικά και τρομακτικό πως η προστασία μας από τέτοια φαινόμενα είναι αυτή η αστυνομία.

 

Να υπάρχει και δική της τεράστια ευθύνη. Αυτή είναι που δέχτηκε να γίνει ο τελικός με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, που είχε την υποχρέωση του ελέγχου τους, που έπρεπε να παρουσιάσει ένα στοιχειώδες πλάνο αντιμετώπισης έκτακτων συνθηκών.

 

Κρίμα φυσικά και για τους παίκτες της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ που κέρδισαν το κύπελλο και θα έπρεπε να πανηγυρίσουν την επιτυχία τους μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους ή έστω τους λίγους που αγαπούν και το άθλημα και όχι μόνο το έμβλημα στη φανέλα…

X