ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι... εκλεκτοί για τον πάγκο του Αγροτικού και τα μεγαλόπνοα σχέδια

Οι... εκλεκτοί για τον πάγκο του Αγροτικού και τα μεγαλόπνοα σχέδια

Οι άνθρωποι του Αστέρα προσπαθούν να αλλάξουν και να αναβαθμίσουν το επίπεδο του συλλόγου μέσω χορηγιών

Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Αγροτικό Αστέρα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται ήδη στις συζητήσεις για την επόμενη μέρα.

 

Οι «πράσινοι» ψάχνονται καταρχάς για το θέμα του προπονητή. Ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ίσως παρθεί απόφαση για τον εκλεκτό της τεχνικής ηγεσίας.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ», πέντε είναι οι περιπτώσεις, οι οποίες έχουν «πέσει» στο τραπέζι των συζητήσεων. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Νίκος Νεντίδης, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Ξάνθη, όντας συνεργάτης του Ράσταβατς, έχοντας δουλέψει ξανά στην ομάδα του Ευόσμου.

 

Το όνομα του Ανδρέα Παντζιαρά είναι επίσης στα υπόψη, ο οποίος γνωρίζει την κατηγορία και φέτος ήταν αντίπαλος με τον Αρη Παλαιοχωρίου, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει όσον αφορά το ενδιαφέρον και για τον Γιώργο Τσουκαλίδη, ο οποίος ήταν στον Αστέρα και δη τη φετινή σεζόν.

 

Φυσικά και το όνομα του Ανέστη Τσιτενίδη εξακολουθεί να υφίσταται ως προοπτική και λύση.

 

Πέρα από τους προαναφερόμενους, υπάρχει και ένα ακόμη όνομα προπονητή, το οποίο απασχολεί εντόνως την ομάδα.

 

 

Συνεργασία με Αγιο Λουκά

 

 

Το σημαντικό είναι ότι οι διοικούντες του Ερασιτέχνη προσπαθούν να αλλάξουν το επίπεδο του συλλόγου. Τα σχέδια τους είναι αν μη τι άλλο μεγαλόπνοα.

 

Καταρχάς, έχει ήδη επιτευχθεί συνεργασία με την κλινική του Αγίου Λουκά. Για όλα τα μέλη του Αγροτικού Αστέρα, αλλά και για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχουν πλέον ειδικές παροχές. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα, μέσω σχετικής ανακοίνωσης. Επίσης, για τους κατόχους των διαρκείας, αναμένεται να υπάρξει κάτι αξιοσημείωτο τις προσεχείς μέρες, πάλι για θέμα υγείας. Η αναβάθμιση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα αποτελεί προτεραιότητα.

 

Την ίδια στιγμή, γίνονται συζητήσεις με μεγάλη εταιρία, προκειμένου να προκύψει συμφωνία για ενιαία χορηγία, η οποία θα αφορά όλα τα τμήματα. Παράλληλα, ετοιμάζεται συνέντευξη Τύπου, παρουσία βεβαίως του νέου προπονητή, όταν επικυρωθεί η συμφωνία.

 

 

Ονομασία γηπέδου

 

 

Προγραμματίζεται να διεξαχθεί στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου, όταν και θα ολοκληρωθεί η χρονιά για τις ακαδημίες.

 

Ουσιαστικά, θα αποτελεί προαναγγελία της νέας σεζόν με δηλώσεις και σκέψεις για τους στόχους. Ταυτόχρονα, γίνεται ήδη δουλειά για να καλύψουν το μπάτζετ σε όλα τα τμήματα, ενώ υπάρχουν ήδη συμφωνίες για διαφημίσεις.

 

Τέλος, στον Αστέρα έχουν κάνει συζήτηση και για μεγάλο εμπορικό όνομα. Η διαφορά είναι, πάντως, ότι οι επαφές αφορούν την επονομασία του «Δημήτρης Κοντικάκης», κάτι που συνηθίζεται βεβαίως στην Ευρώπη και όχι στην Ελλάδα.

 

Οπως καταλαβαίνει κανείς, η προεργασία για τη νέα χρονιά έχει ήδη αρχίσει και μάλιστα με σχέδια αλλαγής επιπέδου για τον σύλλογο.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X