ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η ευθύνη του Παπαγεωργίου και η θέση του Γαλανού

Η ευθύνη του Παπαγεωργίου και η θέση του Γαλανού

Ο Γιώργος Μπούζος γράφει για την προσπάθεια του Χαρη Παπαγεωργίου για εξεύρεση επενδυτή και ποια η αντίδραση του Γαλανού σε αυτήν την κατάσταση.

του Γιώργου Μπούζου

 

Δεν θα ήθελα να είμαι σήμερα στη θέση του Γιώργου Γαλανού. Τον χρησιμοποιούν και πολύ φοβάμαι, αν βρουν τον επόμενο θα τον πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων. Του πρέπει αυτή η αντιμετώπιση, όταν σήμερα είναι ο μόνος που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη;

 

Του έδωσαν το χρίσμα να τρέξει τον Άρη και ταυτόχρονα του λένε έστω και δια της πλαγίας ότι στην περίπτωση του ισχύει το «μη χείρον βέλτιστον». Για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά στις δηλώσεις του Χάρη Παπαγεωργίου.

 

Τα πράγματα είναι σαφή. Έχω διαβεβαιώσει τον κ. Γαλανό ότι ο ΑΣ θα είναι στο πλευρό του, στις προσπάθειές του, αλλά παράλληλα, διαισθανόμενος την ευθύνη, που έχω, προσπαθώ να διερευνήσω μια πιο μόνιμη λύση.

 

Ο ίδιος άλλωστε είπε ότι αν έρθει μεγάλος και αξιόπιστος επενδυτής θα αποχωρήσει. Προχωράμε με τον κ. Γαλανό, αλλά βλέπουμε και το αύριο” ομολόγησε ο πρόεδρος του ΑΣ Αρης. Τουλάχιστον είναι ειλικρινής. Δεν μασάει τα λόγια του. Του λέει κατά πρόσωπο ότι τον χρησιμοποιεί σαν προσωρινή λύση μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Αρέσει όμως αυτό στον Γαλανό; Δεν νομίζω; Του δημιουργεί την κατάλληλη ψυχολογία να δώσει ότι έχει και δεν έχει για την ανάσταση του Άρη; Πολύ το φοβάμαι.

 

Από την άλλη υπάρχει και η αναντίρρητη ανάγκη ο Άρης να βρει τον επενδυτή γίγαντα- βουνό τον βαφτίζει ο Γαλανός- που θα τον πάρει στους ώμους του για να τον κάνει και πάλι πρωταγωνιστή.

 

Μακάρι να βρεθεί. Πάντως ο Παπαγεωργίου αποκάλυψε χθες ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Αυστραλό επιχειρηματία αλλά και ομογενή της Αμερικής! Τώρα που ο Άρης είναι καθαρός όλοι τρέχουν να προλάβουν. Να γιατί η λύση της Γ΄ εθνικής ήταν η καλύτερη δυνατή. Σκεφθείτε να ήταν σήμερα ο Άρης στα χέρια του Σκόρδα, έστω και στην Β΄ εθνική... Κατάθλιψη, μελαγχολία, αποκρουστική εικόνα που θα έδιωχνε ακόμα και τους πιο ζεστους να επενδύσουν.

 

Η ευθύνη πλέον του Παπαγεωργίου είναι μεγάλη. Να βρει τον άνθρωπο που μπορεί να κάνει τον Άρη και πάλι μεγάλο. Χωρίς βιασύνη. Χρόνος υπάρχει. Η εκκίνηση της Γ΄ εθνικής μόλις δόθηκε.

X