ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η άφιξη Σαββίδη φέρνει εξελίξεις

Η άφιξη Σαββίδη φέρνει εξελίξεις

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο Ιβάν Σαββίδης και το γεγονός αυτό αναμένεται να φέρει εξελίξεις σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο Ιβάν Σαββίδης και το γεγονός αυτό αναμένεται να φέρει εξελίξεις σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ.

 

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου θα έχει σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ανοιχτά ζητήματα της ομάδας, τα οποία δεν είναι και λίγα. Πιο συγκεκριμένα εκκρεμούν οι υπογραφές των συμβολαίων στις περιπτώσεις των Ράτζβαν Ρατς και Πάμπλο Γκαρσία, ενώ πολύ σημαντικό θεωρείται και το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας του Στέφανου Αθανασιάδη.

 

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της διοίκησης περιμένουν την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση ορισμένων εκ των μεταγραφικών υποθέσεων της ομάδας, ενώ τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου αναμένεται να απασχολήσει, παράλληλα, και το ζήτημα της διοικητικής αναδιοργάνωσης της ΠΑΕ προς την κατεύθυνση της καλύτερης λειτουργίας της,

X