ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γρίφος με τις ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ

Γρίφος με τις ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ

Πέντε συμβόλαια μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνό τους και ο κίνδυνος για κρούσεις από... αντιπάλους παραμονεύει

 

Εδώ και αρκετές μέρες δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη για το θέμα των 5+1 ανανεώσεων συμβολαίων που ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να μελετά από το καλοκαίρι.

 

Οι διαπραγματεύσεις ουσιαστικά έχουν "παγώσει" (αφού πρώτα παρατηρήθηκαν διαφορές τόσο στα χρήματα όσο αι στη διάρκεια των νέων συμβολαίων), καθώς οι Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ και Πασχαλάκης περιμένουν κίνηση από την ΠΑΕ που προς το παρόν τουλάχιστον τηρεί σιγή ιχθύος, δείχνοντας ότι ακολουθεί την δική της τακτική. 

 

Η πρόσφατη αλλαγή στο πόστο του αθλητικού διευθυντή (Μπράνκο αντί Μίχελ) έχει συνδυαστεί και με διαφοροποιήσεις στη λογική πάνω στην οποία θα στηθεί η ομάδα από εδώ και στο εξής και είναι σαφές ότι στην ΠΑΕ περιμένουν οι προαναφερθέντες παίκτες να την ακολουθήσουν.

 

Προφανώς και κανείς δεν μπορεί να αναλύσει σε βάθος την πολιτική που ακολουθεί η ΠΑΕ από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει μιλήσει κανείς επίσημα γι' αυτή, μπορεί όμως να εστιάσει σε δύο σημεία:

 

-Πρώτα απ' όλα στο γεγονός ότι εν μέσω αγωνιστικής περιόδου οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους και τα θέματα των συμβολαίων τους.

 

-Και δεύτερο ότι σε τρεις εβδομάδες άπαντες πλην Πασχαλάκη μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας τους με τον ΠΑΟΚ που σημαίνει ότι κάθε άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται να τους αποκτήσει, αποκτά το δικαίωμα να τους κάνει κρούση. Προφανώς δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τον κίνδυνο να επιχειρήσουν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ εντός Ελλάδας να δελεάσουν τους παίκτες του. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη να μην παραμείνουν για πολύ ακόμη ανοιχτές οι εκκρεμότητες με τα συμβόλαια.

X