ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γραμμένος: «Καταθέτει έγγραφες προτάσεις το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»

Γραμμένος: «Καταθέτει έγγραφες προτάσεις το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέλυσε τα άμεσα βήματα που πρέπει να γίνουν για να ανακαλέσει η κυβέρνηση την απόφασή της για διακοπή του Πρωταθλήματος

Στην κατάθεση έγγραφων προτάσεων για την ανάκληση της απόφασης της διακοπής του Πρωταθλήματος από τον Γιώργο Βασιλειάδη θα καταθέσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

 

Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου της FIFA και της UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 
 

«Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να δεσμευτεί εγγράφως στο κράτος με προτάσεις που θα αφορούν την ασφάλεια των γηπέδων. Θα δεσμευτούμε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα καταθέσουμε τις προτάσεις στην ομοσπονδία. Θα τις μεταφέρουμε στον Υφυπουργό Αθλητισμού και αυτός θα κρίνει αν είναι προς την κατεύθυνση που ανέφερα προηγουμένως. Έπειτα θα αποφασίσει αν αναστείλει την διακοπή του πρωταθλήματος. Την μεθεπόμενη Παρασκευή το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει δεσμευτεί να καταθέσει προτάσεις εγγράφως και η ομοσπονδία και ο υφυπουργός θα αξιολογήσει αν είναι ικανές για να αποφασίσει ανάκληση της απόφασης.

 

Οι προτάσεις πρέπει να έχουν λογική απομάκρυνσης της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους και την ασφάλεια των γηπέδων και θα δεσμευτεί το σύνολο του ποδοσφαίρου».

X