ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γράφει ιστορία η Τρίγλια

Γράφει ιστορία η Τρίγλια

Πανέτοιμη για το πρώτο της ματς με επαγγελματική μορφή η ομάδα της Χαλκιδικής. Η αποστολή του Κώστα Γεωργιάδη.

Ιστορική μέρα η σημερινή για την Τρίγλια. Η ομάδα της Χαλκιδικής φορά τα καλά της και ετοιμάζεται να εισέλθει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ποδοσφαιρικά επαγγελματικά «σαλόνια» με τον παρθενικό της αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Πανσερραϊκό.

 

Πέραν του αγωνιστικού διακυβεύματος, το οποίο είναι σημαντικό, αφού η φιλοδοξία για μια καλή παρουσία στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι δεδομένη, ωστόσο, σημαντική παράμετρο αποτελεί και ο ιστορικός χαρακτήρας της αναμετρήσης, αφού, επί της ουσίας, συνιστά και σε αγωνιστικό επίπεδο, την αλλαγή σελίδας για την ομάδα της Χαλκιδικής και την είσοδο στα επαγγελματικά επίπεδα.

 

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη προσέρχεται στις Σέρρες με την «ταμπέλα» του φαβορί με δεδομένο πως υπάρχει η διαφορά μιας κατηγορίας απέναντι στον Πανσερραϊκό, ωστόσο, στις τάξεις της Τρίγλιας δεν παρασύρονται και αντιμετωπίζουν με προσοχή την αναμέτρηση. Πλην του ανέτοιμου Μιλκούδη και του νεοαποκτηθέντα Ζορμπά, του οποίου το δελτίο δεν εκδόθηκε ακόμη, ο Κώστας Γεωργιάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

 

Την 18άδα της Τρίγλιας συνθέτουν οι Αμαραντίδης, Βούρας, Παλαβράκης, Έππας, Ευθυμιάδης, Ζώτος, Καλούδης, Καρτσαμπάς, Κεχαγιάς, Κουρέλλας, Μενεγκάλι, Μπουλγκουρίδης, Ντούνγκα, Παντεκίδης, Παπαδημητρίου, Πότσι, Σαρβανίδης, Σγουρής Δ..

 

***Φωτό: Μαρία Αρχοντοπούλου

X