ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γουναρίδης στη «Μ»: «Ταβάνι δεν υπάρχει, όσο πιο ψηλά γίνεται»

Γουναρίδης στη «Μ»: «Ταβάνι δεν υπάρχει, όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ο 26χρονος τερματοφύλακας μιλάει στη «Μ» για τη χαμένη ευκαιρία της Λαμίας, το μεγάλο παιχνίδι με τον Αρη και για την «πληγή» των εκτός έδρας αγώναν

 

Ο Αγροτικός Αστέρας δεν τα κατάφερε στη Λαμία. «Ημασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Από εκεί και πέρα, δεν είχαμε τα χρονικά περιθώρια για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Στέφανου Γουναρίδη στη «Μ».

 

Ο 26χρονος τερματοφύλακας προσπάθησε να δώσει απάντηση και για τη διαφορά του Αστέρα στα εντός με τα εκτός έδρας ματς: «Είναι ένα πρόβλημα, που πρέπει να το λύσουμε. Πρέπει και στα εκτός έδρας να παρουσιαζόμαστε, όπως στην έδρα μας».

 

«Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει»

 

Ο Νίκος Νεντίδης δίνει ευκαιρίες. Στα τελευταία ματς ο Γουναρίδης πήρε φανέλα βασικού: «Δουλεύουμε με τον Γιάννη Θεοφάνους γι’ αυτόν τον λόγο. Πρέπει να είμαι έτοιμος κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, ο κόουτς επιλέγει τον βασικό τερματοφύλακα».

 

Στον Αρη έχει αγωνιστεί. Το Σάββατο η ομάδα του Ευόσμου αντιμετωπίζει τους «κίτρινους» σε ματς πρόκληση: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε για τη νίκη. Ετσι σκεφτόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

 

Οσο για τον ίδιο και το γεγονός ότι πέρασε από τον Αρη; «Δεν παίζει ρόλο. Ημουν εκεί έξι μήνες, δεν ήταν η καλύτερη θητεία. Πλέον είμαι στον Αγροτικό Αστέρα και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα μου». Που μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα; «Δουλεύουμε για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, κι όπου βγει. Θέλουμε να είμαστε ψηλά. Ταβάνι δεν υπάρχει», κατέληξε ο Γουναρίδης.

 

Αμφίβολος για το Σαββατιάτικο ματς είναι ο Τριανταφυλλάκος. Χθες η προπόνηση έγινε στο «Δημήτρης Κοντικάκης» κι όχι στο Ωραιόκαστρο. Ο Τάι είναι «οκ», ενώ χθες έγινε γνωστό ότι ο Ιάσων Παπαδημητρίου αποτελεί παρελθόν. Με Φελίπε και Γκέσιο ο Παπαδημητρίου δεν είχε χρόνο συμμετοχής. Ετσι, αποφασίστηκε να αποχωρήσει.

X