ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Γουμάγιας team manager και scouter στον Μακεδονικό!

Ο Γουμάγιας team manager και scouter στον Μακεδονικό!

Ο 40χρονος τα βρήκε σε όλα με τους «πράσινους» και αναλαμβάνει το πόστο του team manager και του τμήματος scouting στον σύλλογο

Ο Γιώργος Γουμάγιας υπερασπίστηκε την εστία του Μακεδονικού για δυο χρόνια και τώρα καλείται να αναλάβει έναν καινούργιο ρόλο στην ομάδα.

 

Ο 40χρονος τα βρήκε σε όλα με τους «πράσινους» και αναλαμβάνει το πόστο του team manager και του τμήματος scouting στον σύλλογο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Ένα πρόσωπο ταυτισμένο με το ποδόσφαιρο του Μακεδονικού τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει το πόστο του team manager και του τμήματος scouting στην ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου.

 

Ο λόγος για τον Γιώργο Γουμαγιά, ο οποίος υπήρξε τα τελευταία δύο χρόνια αθλητής του Μακεδονικού από την θέση του τερματοφύλακα και παραμένει ακόμη ενεργός στον χώρο του ποδοσφαίρου.

 

Ο Γιώργος Γουμάγιας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου σε θέματα οργάνωσης, σχεδιασμού και scouting στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Μακεδονικού και ανέλαβε πλέον τα νέα του καθήκοντα.

 

Ο Γιώργος έχει ήδη στενή καθημερινή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Ανδρέα Παντζιαρά, για θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό, την λειτουργία και την σωστή οργάνωση της ομάδας, ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με την υπεύθυνη ακαδημίας του συλλόγου Μαρία Εξαδακτύλου για αθλητές της ακαδημίας που έρχονται από πίσω και θα πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα τα επόμενα χρόνια.

 

Η διοίκηση του συλλόγου του εύχεται καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα ως team manager και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται στο νέο πόστο που αναλαμβάνει στον σύλλογο».

X