ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γόρδιος δεσμός στη Δόξα Δράμας

Γόρδιος δεσμός στη Δόξα Δράμας

Ελεγχος στα λογιστικά της ΠΑΕ και άρνηση από Νικολαΐδη

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, λογιστές για λογαριασμό επενδυτικού σχήματος προχωρούν από χθες σε έλεγχο των οικονομικών της ΠΑΕ στη Δόξα Δράμας.

 


Ωστόσο, ο έλεγχος των λογιστικών θα πάρει τουλάχιστον μία εβδομάδα. Ισως αυτό έχει να κάνει και με το ξεκαθάρισμα στο τηλεοπτικό τοπίο, διότι ακόμη δεν είναι βέβαιο το ακριβές ποσό που θα πάρουν οι ομάδες της Super League 2 από την ΕΡΤ. Το σημαντικό για τη Δόξα είναι ότι δεν έχει χρέη. Είναι «καθαρή». Συν τοις άλλοις, έχει αδειοδότηση για τη Super League 1, επίσης αξιοσημείωτο γεγονός.

 


«Δεν έχω χρόνο»

 

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ώρες, λέγεται ότι ο Γιάννης Μπύρος ήταν θετικός σε συνεργασία με τον πρώην πρόεδρο της Δόξας και επιχειρηματία, Χαράλαμπο Νικολαΐδη. Ο τελευταίος, πάντως, δεν έχει χρόνο απ’ ότι σημείωσε με δήλωσή του και έτσι το ενδεχόμενο μίας τέτοιας συνεργασίας εγκαταλείπεται. Τί ακριβώς δήλωσε σε ιστοσελίδα της Δράμας; «Είναι αλήθεια ότι μου έγινε μια τιμητική πρόταση για το πρόσωπο μου, να μπω στα διοικητικά της ομάδας και να βοηθήσω. Η αγάπη μου για την ομάδα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα. Ομως ήδη απάντησα αρνητικά σε αυτή την πρόταση, καθώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είναι τέτοιες που δεν μου αφήνουν κανένα περιθώριο διαθέσιμου χρόνου. Συνεπώς κάθε εμπλοκή του ονόματος μου, σε οποιαδήποτε θέση απέχει από την πραγματικότητα. Ανάλογη πρόταση μου έχει γίνει τόσο στο κοντινό παρελθόν όσο και προγενέστερα, όμως και τότε η απάντηση μου ήταν η ίδια», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του.

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X