ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γόγολος: «Χρειάζεται στήριξη στον Αρη, σημασία έχουν τα αποτελέσματα»

Γόγολος: «Χρειάζεται στήριξη στον Αρη, σημασία έχουν τα αποτελέσματα»

Ο Σπύρος Γόγολος μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον φετινό Αρη, τις δύσκολες νίκες που παίρνει τελευταία αλλά και τη μάχη της ανόδου

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Γόγολος και μίλησε για τις δύσκολες νίκες που παίρνει ο Αρης τελευταία, τα παράπονα του Αρη για τη διαιτησία, τις μεταγραφές αλλά kai  τους αντιπάλους του Αρη στη μάχη της ανόδου.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τις δύσκολες νίκες που παίρνει ο Αρης τελευταία: «Είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ο Αρης, δεν αποδίδει όπως στην αρχή, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και στόχος είναι πρώτα οι τρεις βαθμοί. Ο κόσμος θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο, δεν αρκείται ο κόσμος από τα αποτελέσματα. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη στις δύσκολες στιγμές του και το θέμα είναι να μην έχει βαθμολογικές απώλειες στις κακές του μέρες. Υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες στη Β Εθνική φέτος και ο Αρης έχει κάνει γκέλες».

 

Για τα παράπονα του Αρη για την διαιτησία: «Σίγουρα η διαιτησία παίζει το ρόλο της, λάθη γίνονται συνέχεια αλλά φέτος δεν έχουν γίνει τόσο κραυγαλέα λάθη. Δεν πρέπει ο Αρης να παρασυρθεί η ομάδα και να ασχοληθεί μόνο με τη διαιτησία. Αυτό μπορεί να το κάνει η διοίκηση όταν βλέπει πως αδικείται αλλά πρέπει κυρίως να ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι».

 

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Αρη: «Ο Αρης έκανε κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Ο Κανακούδης και ο Χαντί έχουν δείξει την αξία τους, τον Μπαστακό δεν τον ξέρω αλλά μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα αρκεί να εγκλιματιστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

 

Για τους αντιπάλους του Αρη: «Όπως έχω δει τις ομάδες, οι μοναδικές ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο εκτός από τον Αρη που είναι το μεγάλο φαβορί, είναι η Παναχαϊκή και ο ΟΦΗ. Τα προβλήματα της κατηγορίας είναι δεδομένα και τεράστια. Είναι πολύ μικρά τα έσοδα των ομάδων, απορώ που βρίσκουν τα χρήματα οι ομάδες για να πληρώνουν τόσα έξοδα. Δεν υπάρχουν πολύ εύκολες ομάδες για να κερδίσεις, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λγικ».

 

X