ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γόγολος: «Αυτό πρέπει να αλλάξει ο Άρης»

Γόγολος: «Αυτό πρέπει να αλλάξει ο Άρης»

Ο βετεράνος άσος των «κιτρίνων» σχολίασε την καθυστέρηση στην επιλογή προπονητή, τον Γκούτι και το τι πρέπει να βελτιωθεί

Σίγουρος ότι ο Άγγελος Χαριστέας θα κάνει μια σωστή επιλογή στο θέμα του προπονητή εμφανίστηκε ο Σπύρος Γόγολος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας παράλληλα ότι η καθυστέρηση είναι λογική αφού η αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη ήταν απρόσμενη.

 

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη υποστήριξε ότι ο νέος προπονητής θα πρέπει να βελτιώσει το παραγωγικό κομμάτι αφού η αστοχία έχει στοιχίσει φέτος.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι η έλλειψη τεχνικού δεν θα επηρεάσει τους παίκτες ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό καθώς είναι επαγγελματίες και οφείλουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

 

Τέλος, σχολίασε την επιλογή Γκούτι λέγοντας ότι μπορεί να μην έχει εμπειρία ως προπονητής αλλά ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να πετύχει.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την καθυστέρηση στην πρόσληψη νέου τεχνικού: «Ήταν απρόσμενη απόφαση η αποχώρηση Παντελίδη. Δεν είναι εύκολο να έρθει νέος προπονητής. Υπάρχουν επαφές από το Χαριστέα. Χρειάζεται χρόνος για να γίνει σωστή και προσεκτική επιλογή».

 

Για τον Γκούτι: «Ήταν ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας φήμης. Προπονητικά δεν τον γνωρίζουμε. Δουλειά του Χαριστέα είναι πλέον να συλλέξει πληροφορίες και εάν επιλέξει να τον φέρει θα έχει μάθει καλά πράγματα για αυτόν. Μπορεί να είναι ένας προπονητής χωρίς εμπειρία αλλά δεν ξέρω τι θα κάνει. Ο Χαριστέας θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί».

 

Για το εάν επηρεάζει τους παίκτες η έλλειψη προπονητή ενόψει Παναθηναϊκού: «Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και οφείλουν να σέβονται το σύλλογο, να κάνουν τα πάντα και έχουν την υποχρέωση να δώσουν το καλύτερο για να πάρει ο Άρης τη νίκη. Δε νομίζω ότι θα επηρεάσει. Οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους το πως θα πάρουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού».

 

Για το τι θα αλλάξει με το νέο προπονητή: «Θα αλλάξει η ψυχολογία. Έχει καλούς παίκτες, μεγάλες δυνατότητες και ο νέος προπονητής θα πρέπει να βγάλει το 100% των ποδοσφαιριστών. Αναμένουμε να δούμε τη φιλοσοφία του νέου προπονητή. Σε αναμονή για το νέο προπονητή».

 

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο νέος προπονητής: «Ο Άρης είναι μια ομάδα με παίκτες που είναι καλοί χειριστές της ομάδας, φύσει επιθετική ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έβγαλε πολλά γκολ και αυτό θα είναι το πρώτο που θα πρέπει να λύσει ο νέος τεχνικός. Θα πρέπει να βελτιωθεί στο επιθετικό κομμάτι ώστε να ξεκλειδώνει τα παιχνίδια πιο εύκολα. Η αμυντική του λειτουργία ήταν καλή επί Παντελίδη για αυτό θα πρέπει να γίνει πιο παραγωγικός γιατί μέχρι στιγμής αυτό του στοίχισε».

 

 

 

 

X